Når uheldet er ude…!

Jeg og hundene er efter en voldsom glatføreulykke i Sønderjylland i går lidt slappe. Det er dog ingenting i forhold til vores trofaste Opel Omega, som blev totalskadet efter et par rulleture på motorvejen, inden den endte op mod en jord-forhøjning. Ganske heldigt for nu at sige det lidt mildt.

Der blev til et par mindre buler i hovederne og et par noget nervøse hunde, som kun blev reddet af, at de pga pladsmangel i ladrummet sad foran. Ellers havde fritflyvende højttalere ikke kun smadret ruder og banket dørene skæve.Den sølle trøst var, at en anden bil få minutter tidligere var forulykket præcist samme sted og at den tililende politibil kun med yderste nød og næppe undgik at ramle frontalt ind i Vejdirektoratets hastigt tilkaldte skiltevogn.
Helt galt gik det altså ikke men mon ikke den “indre logging-film” med den roterende bil på vej ud i intetheden bliver afspillet et par gange for det indre øje i dagens løb.

15 meninger om “Når uheldet er ude…!”

 1. Hold da op – det var sørme da godt ingen af jer kom noget til. Og ja, man er noget rystet efter sådan et uheld. Håber du snart er tilbage i sædvanlig topform.

 2. Kan muligvis skaffe dig en meget trofast Mercedes st. car til 35.000kr, Den kører som en drøm og 10km/l hvis man kører pænt, og læsset med masser af hifi. Godt at der ikke skete jer noget.

 3. Godt at høre, at der ikke skete herren og hundene noget – grim oplevelse!!!

  Læren må være: skomager bliv ved din loddekolbe og 15"-enheder, og lad Pia køre. Pia er sikkert en smule mere erfaren med en stor vogn som din (nu eks) Opel Commodore…

 4. Pia er en hård bilist, det er sandt, men min ven Peter, der kørte, er nu osse ret god. Intet hjalp bare lige der…Selv har jeg aldrig haft kørekort måske derfor jeg er blvet bedre med loddekolben. Og heldigvis så osse til at holde fast på de potentielt flyvende hunde..

 5. det er altså alvorligt når ens vintage-hi-fi-pusher sådan vælter rundt på vejen – godt i og hundene slap helskindet fra det hele

 6. Takker, et mest umiddelbare og forhåbentligt varige mén er vist at huske at værdsætte kærligheden. Hver eneste dag inden det måske lige pludseligt måske er alt for sent.

 7. Puha, sikke en omgang, godt du slap nogenlunde helskindet fra det. Den slags oplevelser gør altid, at man får flyttet fokus og ser alting i et andet perspektiv.

 8. Jeg var engang i et trafikuheld i et lyskryds, vi var to biler der baldrede sammen. Alle mand m/k ud af bilerne og så stod vi der og viftede med armene og tegnede og fortalte og prøvede at overbevise hinanden om at det helt klart var modpartens fejl.

  Mens vi stod der og var knotne kom en brandbil forbi, der var en falckstation i nærheden, og de stoppede op, rullede ned og spurgte om der var nogle tilskadekommende. Vi kiggede allesammen undersøgende på hinanden og kunne i fællesskab svare "Næh, det ser ikke ud til at nogen er kommet til skade..". Et par sekunder senere faldt ti-øren "Hey, der er ingen af os der er kommet til skade!" og så blev der smilet og lavet små glade hop – det gik pludselig op for os at vi havde stået og været knotne over hvem der ville stige i forsikringspræmie og fuldstændigt overset det vigtige, at ingen af os fejlede noget.

  Væk var vreden og de sorte skyer, jeg vil ikke påstå at vi krammede og gav håndtryk, men det var tydeligt for os alle at vi bare snakkede forsikringspræmier og ikke noget vigtigt.

  Det er rigtigt godt at høre at I slap med forskrækkelsen og blå mærker.

 9. Hov! Jeg har først set denne opdatering nu. Det var da en rigtig træls en af slagsen, men godt at I alle er i god behold!

  Varme tanker fra Langå 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *