Møder, møder…!

Helt absolut undtagelsesvist er der her i formiddag nul tid til spøg og anden sædvanlig skæmt. I fruens fravær er der lige lidt ekstra at rive og flå i på denne ellers højtidelige dag. Hvor kærligheden har varet påræcist 6 år og én måned højst afbrudt af et par minutters samlet total desillusion undervejs, disse sidste endda opdelt yderligere i bittesmå små-bidder. Meget bedre bliver sådan noget vist ikke og uden galskab vel i virkeligheden heller ingen ægte kærlighed. Som her!

Ellers vil vi straks gå i gang med dagens herlige dont. Især møder i næsten “græshoppers mængde” bliver det til, men mon ikke der også bliver tid til at fifle færdig med vores nye små JBL neger-røvshøjttalere, det håbes endnu da. Der skal lige saves lidt i basrefleksrørene for at opnå den dér helt rigtige lyd. hvad den så forøvrigt lige er. Det eneste, som vi kan sikre på, er, at det bliver det bedste som vi selv kan præstere, og det får så række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.