Kondi er noget, man drikker…

 
Posted by Picasa

..og lykke er tydeligvis noget, man kan købe, når man ikke kan få den på anden vis. Tag nu for eksempel denne denne efterhånden færdige “selv-biografiske” højttaler. Vi bruger dette relativt nyopfundne udtryk, opfundet for blot ganske få sekunder siden, til at betegne en biografhøjttaler lavet af os selv, lidt forfatter er man vel med disses velerhvervede og tilsyneladende indlysende rettigheder til at skabe konceptuelle ny-brud.

Ret meget andet er der så nok heller ikke at sige. Udover at den opmærksomme iagttager antageligt vil kunne se, at der nu endeligt er monteret særligt resonans-døde basrefleksrør af det kendte fabrikat Monacor. I forhold til de ægte JBL med deres paprør er det næppe meget dårligere. Eller bedre eller blot anderledes. Systemet spiller helt oplagt absolut fremragende og højt, højt, højt!! Faktisk så højt at det slet ikke behøver spille særligt godt fordi man ret hurtigt alligevel aktiverer høre-refleksen med opstramning af de små knogle-kontrollerende muskler i det indre øre.

Udover det, så spiller den afbildede forvoksede JBL-centerhøjttaler så slet ikke og om den nogensinde kommer til det i sin tid her i huset er faktisk tvivlsomt. Det er en kedelig iboende egenskab ved at ophobe mere isenkram end der er plads til i selv et uhyre rummeligt hus som det vi bebor. Jo mere plads, jo større højttalere og dermed samme plads som før. Der er sådan lidt af patetiske midaldrende mænds køb af en Aston Martin-racerbil over det: Når man er blevet gammel nok til at kunne betale, så er man blevet så tilstrækkelig dårlig i sine reflekser til, at man ikke kan køre den fuldt ud alligevel og så er alting noget omsonst og man kunne ligeså godt have købt en Skoda Favorit.

Nå, mon ikke bare det er en del af tidens kærlighedsløse liv, det tror vi. Et symptom på en eller anden mangel i livet må det vel være. Vi kan så blot håbe, at det er tidens mest umiddelbare og indlysende savn af min kærlige kone, som er årsagen. Omend vi bestemt ikke fuldstændigt kan udelukke diverse andre psykiske brister. For eksempel ligger der allerede på arbejdsbordet et andet restaurerings-projekt af denne gang noget mindre JBL-boxe. Det kommer helt sikkert til at se ganske komisk ud, fordi bassen med sin 14-tommersenhed bliver så lillebitte i forhold til hornet. Mere senere.

Vi skal huske at sige tak til de mange, der på vores forum og privat og mail m.m. har vist deres deltagelse i den noget chokerende bil-ulykke. Efter en meget lang nats søvn ligner verden efterhånden igen sig selv mere eller mindre igen med den lille “twist”, at alle sanseindtryk blot er noget mere skarpe og nærværende. Og da ikke mindst kærligheden har lige fået en ekstra dimension af . Det rigtige øjeblik at fortælle konen, hvor skøn hun er, er altid nu, om et nanosekund kan det være alt for forbandet sent. Nyttig lærdom lært på eneste måde, der vel i virkeligheden findes: Ved at være tæt nok på det totale fravær!

Nå, indtil konen og dermed al væsentlighed kommer tilbage skal vi naturligvis dagligt opdatere folk med totale ligegyldigheder. Vi kommer næppe helt op på siden af de særdeles læseværdige chat-forumtråde på avtainment.dk., men vi skal prøve. Det bliver nu nok en for stor udfordring i ren, hjemmedyrket idioti helt at matche de evindelige forumindlæg her i det lokale hifimiljø, men læs det gerne selv. Eller måske hellere, lad være. Vi troede ikke herfra, at det kunne blive dummere, men vi tog ganske fejl, det kunne det! Og eftertrykkeligt sagtens!

Indlæg efter indlæg af “one linere” diskuterer, hvornår den ene entusiast måske kommer for at låne et kabel af en anden entusiast. Der bor lige ved siden af, hvorfor dog ikke bare gå over at banke på. Næh nej, hvad skulle man så også sidde og chatte om så da?
Nej, det er godt nok ikke nemt at have så lidt indhold i sit liv, at der er alt for forfærdelig god tid til at sidde og snakke om at “brænde/spille” kabler til. Og om man nu skal hente eller bringe kl. 16 eller kl. 17. For ikke-pyromaner skal det med, at det principielt er ét og det samme det der med at “brænde ind” og “spille til” og ikke involverer brug af åben ild, kun rigelige mængder af kontrafysisk indbildningskraft. Eller bare almindelig stupiditet det er vist ét og det samme.
Tænk virkelig, at der fin des sådanne fæhoveder derude, der sidder og spilder tiden så totalt og ikke mindst så konstant.

Det værste er næsten, at den dag, de vågner op og opdager, at det hele var blot “Flitter og Glar”, så er alle éns forhåbentligt mere fornuftige venner forlængst forsvundet. Man kan jo ikke være permanent ven med en “misbruger” som den her tydelige for “surrogat-liv” er. Hvor man altid og hele tiden vil bekræftes i, at en helt meningsløs ting er hele livets mening. Ja, den ildhu, som man forfægter dette “Ørkesløshedens og Meningsløshedens Evangelium” på er jo helt ligefrem proportional i n.te potens. Pil ikke ved min gamle jul, for så falder hele min tilværelse sammen.
Og så tilbage til egne forsøg på at lave temmeligt meget det samme: En ny genial superhøjttalerkombination. Som der HELLER ALDRIG nogensinde bliver plads til her i huset.
At erkende, at man selv er et fjols gør bestemt ikke erkendelsen lettere eller mindre ubærlig, blot bliver det nemmere at genkende de andre stakler derude. På samme måde, som zombier altid kender artsfæller. Hej, “Dan A.”, “Pierre” og “Hifi4Life” og alle i andre. Zombier!

Her tænker du på “Kondi er noget, man drikker…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *