Bil, bil!

Her til morgen udgår vores lille syssel, da vi sidder dybt begravet i arbejdet med pronto at skaffe en ny rummelig stationcar. Vi er naturligvis taknemmelige for alle gode tips i samme henretning, for det skulle gerne gå noget hurtigt…

5 meninger om “Bil, bil!”

  1. Hvad med en ladcykel? Så må du så bare køre et par gange mere. Til gengæld kan du jo drikke lige så meget hjemmebryg du orker uden at det kan ses på badevægten.

    vH pH

  2. Du skriver ikke noget om favoritmærker eller pris eller om den må være på gule plader. Hvis jeg var dig, bare et øjeblik, ville jeg (som Frederik Johansen) købe en Mercer diesel. De er store og kan køre jorden rundt uden at gå i stykker. Og når de så går i stykker, koster reservedelene næsten ingenting, det er fordelen ved den er så dyr fra ny. Gå ind på Bilbasen og slå op der. Her er en til under 100.000,- kr.
    http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/mercedes/e220/22-cdi-elegance-stcar-aut/410210

  3. men mecer 123 230TE nåede 1,4 mill km før det var slut (benzin model) – den havde hydraulisk hejs på baghjul så den planede vandret næsten uanset hvor meget den blev læsset – og sæderne kunne lægges ned til gulvet blev helt plant ( har sågar sovet i den et par gange)
    en model 124 kan fåes under 100 k brugt i god stand med en bom stærk diesel – den ville jeg klart tage – Volvo har det med at stejle når den bliver læsset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *