En meget kedelig ka´l!

I få tilfælde af almindelig kedsomhed surfer denne skribent som sikkert alle andre mænd en smule rundt på nettet. Da fruen i huset laver al IT er det alt for indlysende risikabelt at søge på alt for mange (læs: nogen!) specifikke mande-sider. En anelse mere legitimt men vel nok næppe meget mere højnende for éns almindelige anseelse i det omgivende mands-samfund er det at glo på hifi. Denne herlige engang så livsbekræftende syssel er i dag på nettet( i trykt form er alt forlængst tabt)reduceret til en grinagtig aflægger fuldstændigt domineret eksklusivt af de lokale hifi-tosser i Århus Hifiklub (avtainment.dk), det almindelige uorganiserede kaos (hifi4all) og så til slut Nerds.dk, som for al fornuftig betragtning er om muligt mere end stendødt.

Ja, det sidste er endda så stendødt, at der ligefrem råbes efter en så helt usandsanlig frelser som selveste Antisilver/Mogens Kamp, som har glimret glimrende med sit fravær et længere stykke tid. Lidt alarmerende at kun han kan sætte gang i denne helt stillestående side og når han så sætter en hysterisk diskussion i gang, så ender alting alligevel helt forudsigeligt i hat og briller. Netto-bevægelsen mod større kollektiv visdom i disse totalt forudsigelige “diskussions-cykler” er til at overse. Alting står i heldigste fald stille, men normalt eroderes verdens samlede intelligens helt positivt, iøvrigt vist også det eneste positive ved disse hjernelamme diskussioner. Som nettet altid har været så fuldt af.

Man skal faktisk helt til England for at finde noget lignende. Det bedste forum udover JBL/Altec Heritage er givetvis pinkfishmedia, hvor der både er en rimelig aktivitet og en generlt fornuftig tone. Der findes dog som altid en enkelt undtagelse. Derovre hedder den lokale “Antisilver” Ashley James og er marketing-medejer af det lillebitte engelske firma AVI. Der er godt nok osse én mere af samme uheldige slags, men ham lader vi ligge i dag. Heldigvis formår pinkfishmedia på fornemste vis at isolere både Ashley James og ham den anden, der forresten hedder Richard. Alt andet ville også være synonymt med øjeblikkelig nedlæggelse, for disse branchefolk er simpelthen FULDSTÆNDIGT HÆMNINGSLØSE i deres net-adfærd.

Som sagt, der findes hjemlige hifibranche-pendanter, men ingen helt så hæmningsløse. Ashley James er meget ihærdig i at oprette alskens tilsyneladende ganske uskyldige men altid “plantede” salgstråde for sine produkter. Det gør mange naturligvis hvis de kan slippe afsted med det, men ingen kører så langt ud af tangenten som Ashley. Når en AVI-tråd starter tilsyneladende ganske uskyldigt, så observeres den altid nøje, fordi der altid er skjulte kommercielle bagtanker. Nu er AVI helt sikkert hverken værre eller bedre end alt muligt andet, som er ligesådan og det er jo trods alt det allermeste. Og da især for bittesmå firmaer som AVI, som skal ud og købe højttalerenheder og kasser og boxe og færdige print og alting og som ingen særlig ekspertise besidder hverken indenfor moderne produktion eller digitalteknik. Nok især fordi den anden medejer, den eneste designer Martin Grindrod, en meget meget grim mand med karakteristiske buskede øjenbryn, har været med altid og nu næsten er 70 år.

Grindrod lavede oprindeligt i flere årtier glimrende elektronik med det i dag uheldige fællestræk, at vistnok ingen af dem længere overhovedet serviceres og da slet ikke af AVI selv. Nå, det gælder jo osse andre og langt mere kapable og innovative mærker som Meridian, som vist også blot burde køres ud på historiens store losseplads. Hvis de da ikke allerede ligger der.
Nå, efterhånden er pinkfishmedia blevet et uholdbart og umuligt (og heldigvis for det da) sted at opholde sig for Ashley James, så i stedet har han så oprettet sit eget forum. Der i god og naturlig James-ånd naturligvis er passende anonymiseret. Alle ved jo, at det altid hjælper på salgsarbejdet at ikke alle produktomtaler og tests er fra producenten. Også selvom de som oftest ER det. Det nye AVI promotion-forum hedder hddaudio.net og som alt fra Ashley James´hånd og tastatur er det så skrigende overdrevet og indlysende reklame, at ingen burde kunne være i tvivl om hensigten. Man skal faktisk have gennemført en længerevarende akademisk uddanneklse for at falde for det her.

Og det er der så også nogen, der er. Eller ihverfald én, den altid så forfærdeligt begejstrede medie-studerende (kandidat?) Kristoffer “Raskolnikov” Dette tydelige og mangeårigt-kroniske offer for nettets uendelige skraldespand af bevidst misinformation har nemlig begejstret fundet en tilsyneladende spændende test af AVI. Eller har han? For så vidt at man på AVI´s helt eget James-forgiftede forum kan tale om sådan noget, så JA. For alle andre med større kritisk sans end en spoleorm, så naturligvej NEJ.

Det man ser på dette kun uhyre nødtøfttigt anonymiserede netside hddaudio.net er blot marketing af allerværste slags fra den allernederste totalt uhæmmede skuffe. Som man naturligvis kun må lave hvis man anonymiserer det lidt.Lad os tage et citat, men der er utallige: “Eat your heart out ATC, – These things (nye AVI-super-over-duperhøjttalere til lavpris red.) piss on active 50’s and 100’s (som koster en halv billiard red.), – they’re so clean and clear.”

Det tror lille Kristoffer så naturligvis på og hvem ville dog ikke det? INGEN andre, som måtte forvilde sig ind på dette forum forhåbentligt da. Dertil er denne side med sit forum simpelthen alt for hjemmelavet og konfrontatorisk-klodset udført. Al sekundær omtale af andre produkter er altsammen blot for at sælge AVI og på den måde lave favorable sammenligninger. Altid og kun den ene vej! Neutralitet, øh, hvor dum kan man næsten lov at være, men læs det gerne selv og få grineflip-kvalme. Hvordan man så som stakkels sotfarvet-hårede Kristoffer i dén grad kan “parkere” al rimelig og simpelthen nødvendig kritisk sans og tro på det her pis (vi beklager sprogbrugen red.), ja DET er næsten det største mysterium.
Og nej, Kristoffer, den kedelige ka´l i overskriften i dag er IKKE dig, det er Ashley James. For dem, som måtte være i tvil, så søg blot på “pinkfishmedia” og “Ashley James” og gys så!

Det her er simpelthen gyseligt på den helt grinagtige måde. Som den gamle filmklassiker med en meget ung Jack Nicholson, “Gys i Blomsterbutikken”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *