Ventetiden værd!

 
Posted by Picasa

I dag står vi ved en rigtig milepæl og det endda i flere henseender. For det første og vigtigste sidder jeg med et bogligt storværk foran mig. På de 384 tætskevne og desuden uhyre veldisponerede sider, fyldt med knivskarpe pointer, som usvigeligt sikkert bæres igennem af forfatterens suveræne sprog-beherskelse, behandles livets vidunderlige dårskaber. At kalde den her bog for årets så langt væsentligste udgivelse er så sørgeligt utilstrækkeligt og en gigantisk underdrivelse.

Nu vokser ingen træer ikke helt ind i himlen og selv ellers omhyggeligt kultiverede vækster som selve “Visdommens Træ” vokser uhyre langsomt om overhovedet. Sproget i bogen kan til tider være næsten ligeså knudret som et andet mytisk træ, Ask Yggdrasil med dets vildtvoksende overjordiske rødder. Altså sådan mest bare “oven på jorden” som mangrover og orkideer og andre epifytter, selv om denne specifikke ask har et særegent dyreliv. Mage til lettere forvrøvlet univers end dette nordiske sludder med trælevende hjorte og andre misfostre skal man lede et stykke tid efter og i dét lys kan man bedre forstå, at kristendommen hurtigt udraderede den nordiske tro. Selv de vanskeligt fattelige problematikker omkring treenighed var idét lys småting. Udover at det altsammen var og er noget pladder.

Tilbage til vores eget beskedne “Visdommens Træ” i bogform. Denne bog er tilgængelig for den symbolske pris af 70,- til porto og bestillinger modtages gerne.
Ellers oplevede vi som billedet viser i går en anden milepæl her i huset. For det første er vores nye JBL-højttalere helt usædvanligt store og spiller helt sikkert usædvanligt meget bedre. Det sidste er vi ikke helt sikre på, vi har desværre ikke haft tid til at lytte men det må de gøre. Jamen det MÅ de, vi har jo trods alt købt og betalt dem..?
Nu har vi ganske vist adskillige ikke vanvittigt pæne højttalere i huset, men i går var det altså alligevel nok for fru Mathiasen. Som en kvindelig Bukefalos stejlede hun øjeblikkeligt ved synet af de ganske vist osse rigeligt negerdame-røvballeagtige horn og udbrød spontant, at de aldrig nogensinde kom ovenpå. Om det var smålig jalousi over de indrømmet noget attribut-lignende gigantiske mørke halvkugler eller blot almindelig god smag vil vi lade læserne afgøre. Det sidste er vel i virkeligheden en både rimelig og tilstrækkelig forklaring.

Derudover har vi som følge af gårsdagens delvise “skulkeri” ned til Handewitt og tilbage igen helt usædvanligt forfærdeligt travlt. Vi skal dog nok huske at støve “røvballerne” af inden vi fotograferer dem igen. Eller måske blot filme uden blitz, det sidste er nok noget nemmere. Og så skal der altså også lige lyttes lidt, men det er hurtigt overstået. Vi ved jo allerede, hvor godt det lyder, nemlig præcist ligeså godt, som det ser imponerende ud. Eller hvor grimt det er som fruen nok ville bemærke.

10 meninger om “Ventetiden værd!”

 1. Hvorfor sidder jeg og kommer til at tænke på den originale intro til "Dansk biograf reklame" med de tre trompetspillende kvinder, når jeg ser det billede… Det ser helt rigtigt ud.

 2. Så landede de! Tillykke. Pia må være lykkelig. Må jeg anbefale at i sætter dem i soveværelset og sætter dem til clockradioen?

  vH pH

 3. er traet af at sidde paa den anden side af jorden hvor de, trods deres maegtighed og dine mac'ers utrolige kraefter, trods alt ikke kan hoeres. Haaber ogsaa mit enlige horn kom godt med hjem?

 4. OK jo alt var såre fint og god og glædelig hedebølge-jul til jer derovre. Det var virkeligt forbilledligt godt pakket og vi skal nok passe på det

 5. Tillykke med publikationen og ikke mindst de to små nye!

  4" kompression, så har huset da vist aldrig kendt større?

  Imponerende at den driver spænder så vidt, at den når fra ~650 til 16K indenfor +/-3dB. Det må unægteligt lyde anderledes end en 3-vejs prutkasse.

  Mvh,.

 6. Tillykke med dit litterære værk.

  Imponerende former på de horn…minder om en pige jeg holdt af i sin tid. Hvor mange liter er selve kabinettet på?

 7. Jamen selv tak da, skal der pakkes et eksemplar til kompagniet? Det er iøvrigt 3. år den udkommer men nye læsere må vist henvises til at printe de gamle sider her i arkivet selv.
  Ikke så store, boxene, nok omkring 250 l

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *