Den ulidelige spænding…

 
Posted by Picasa

omkring fruens endelige og aldeles inappellable drøm vedrørende de afbildede JBL-biografhøjttalere bringes desværre først i morgen. Vores net har været helt nede her til formiddag.
Vi skal osse lige huske at reklamere for den ypperlige bogudgivelse, som slanger sig foran JBL-en. Det er i klædelig beskedenhed denne forfatters nyeste opus, atter en gang med fra den oprindelige “Superman”-film så kendte blokformede typografi.
Køb den for blot 70,- til porto inden det bliver for sent. Og det gør det vel engang, det må det da…?

2 meninger om “Den ulidelige spænding…”

  1. Man bliver helt nervøs for at den tipper forover på det billede. Det må være lidt den samme følelse som at stirre ned i en kanonmunding når du engang slutter dem til.

    vH pH

  2. De ER sluttet til med rigtig audiofilt lysnetkabel NKT, lytteindtryk følger snarest fra i morgen tidlig. Oraklet her i huset har afsagt sin dom allerede og vær blot rolig, det er en ægte kompetent person m/k, ikke en af de sædvanlige net-tågehorn som Mogens Østjylland eller forhåbentligt i lidt mindre grel grad denne skribent..
    Eller Jan Nielsen, som åbenbart har arvet det ultimative megafjog, K. S. Møllers pickupsamling omhyggeligt udvalgt til at omfatte alle dem, han kunne få gratis. Denne sidste (altså KS) har simpelthen gjort mere for at fucke hifi i DK permanent end nogen anden indtil nu med sit forblommede sprog om overhovedet ingenting, som senere har kunnet eftervises. Et virkeligt forblommet foregangs-fjog
    Nå, blot en parentes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *