Den logistik!

I dag udgår vores vakse kommentarer til verdens gang på grund af usædvanlig travlhed. En enkelt aktivitet af allerglædeligste karakter vil optage en betydelig del af dagen, men derudover er der “business as usual” i kompagniet.
Derudover er der kommet et godt brugt sæt Klipsch La Scala på vores lager måske af ganske særlig sentimental interesse for alle gamle højskolegængere (gangere?) i det absolut alllermest syd-fynske. Ja, faktisk helt dernede, hvor Fyn ikke længere er fin men mere sådan nærmest “sluppet op”
Mon ikke de får et fint hjem derude, de spiller fint og er moderne klassikere som dolkhaler. En visionær mands insisteren på funktion fremfor “fims” Helt vildt meget af det første og intetsomhelst af det sidste, som bekendt fandtes modellen Klipsch La Scala kun i én finish: Ubehandlet finsk birke-krydsfiner. Som kan overleve en krig og det har de her næsten også gjort.
Det var altså krigen, der var “næsten”, Klipscherne har overlevet i fineste skrammede stil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *