Så er vi oppe at køre som normalt igen…

..vi skal anbefale 3´s kundeservice i samme anledning på det varmeste. Vi beklager diverse ventetid og andre forsinkelser, mens fruen er ved at installere en ny computer, som røg med ved samme lejlighed.

3 meninger om “Så er vi oppe at køre som normalt igen…”

 1. Så ved man da det er mandag morgen! Håber ikke de rendte med andet?

  Man kan selvf. sige at de også rapsede dagens indlæg.

 2. Ja, de ikke voldsomt professionelle tyve-snothvalpe stjal min arbejdscomputer, en mobiltefon af MEGET ældre model (begge låst) og en analog tonegenerator. En voldsomt aggressiv Anton Hund klarede ærterne og afkortede deres besøg til det absolut beskedne.
  A propos amatørisme er det vel heller ikke top-prof at lade et højt kældervindue i panserglas stå pivåbent natten over i gå-direkte-ind højde ud mod vejen.

 3. Den slags kan jo smutte. Godt Anton tog vel imod.

  Her bor vi jo lige så udsat, men har indtil videre været forskånet for ubudne gæster. Undertegnede har dog leget Christian Hund i forsøg på at få fat i lige så tumpede snothvalpe uden doktorgrad i dit-mit-teori, efter de knuste en rude hos naboerne mens jeg stod og så på fra vores soveværelse. Ærgeligt de havde bukser på, for jeg vil vædde med de sked en snemand, og hvad havde været flottere julepynt?

  Nåmen nogle morgener er vi altså stået op til en låst kælderdør med nøglerne siddende udvendigt i låsen. Hvis det ikke er en invitation, så ved jeg snart ikke…
  Jeg gætter på at det er de 7 x 60W udendørslamper og fuld PIR-sensordækning der trods alt har en vis afskrækkende effekt.

  Vores to hold naboer har tilsammen haft 4 indbrud på 3 år. Skræmmende statistik, når man tænker over det, men også en gåde at de ikke har fået øjnene op for præventive tiltag a la vores.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *