Hul i hovedet

I dag og et par dage frem vil vi på denne side ligge noget “underdrejet”, som vi søulke-ætlinge ynder at udtrykke os. Arbejdets kolossale bråd-søer hamrer nådesløst ind over vores lille firma, og når der så ind imellem kommer en RIGTIG såkaldt “FORKERT sø” (jamen det hedder det og det er rigtigt nok!), så er der mere end almindeligt nok at lave. Faktisk helt ualmindeligt meget nok. Så meget at vi ganske kortvarigt næsten må være os selv nok.

Dog skal vi byde det seneste og nok også sidste skud på den frønnede danske hifi-forum-stamme velkommen og det med et løfte. Vi vil aldrig nogensinde herfra fremover omtale det eller blot kikke, dertil er oplægget for siden med total-genbrug af samtlige af tidligere tiders forskellige marginal-eksistenser og diverse knallerter fra de andre fora lidt for langt ude i Hampen. Hvordan i hele alverden man forestiller sig annoncører forsøge at adressere disse med blot nogen træfsikkerhed og succes større end ganske enkelt at skyde at skud spredehagl blindt ud i morgendæmringen efter absolut ingenting, er langt hinsides vor fatteevne. Nå, de skal nu nok klare sig ligeså godt som de fortjener, sådan er det jo gået hidtil for de andre og mon ikke det fortsætter.

Vi vil dog ganske ubetinget byde det nye forum velkomment, fordi det helt givet yderligere vil nedsætte brugtpriserne på kvalitetshifi til gavn for de få og stadigt færre. Som altså os selv. For den sagesløse normale hifientusiast derude vil det til gengæld være ca. ligeså nyttigt som den bemærkning, som grundlæggeren af KEF, Raymond Cooke, blev så kendt for.
Efter sin første salgstur i starten af 1960-erne med sine latterlige KEF-plastichøjttalere citerede han altid senere forhandlernes kommentar til hans produkter: “We need a new speaker like we do a hole in the head” Indsæt “forum”, så er nytten og nødvendigheden ellers ganske den samme. Eller “bedre lydkvalitet i DR” eller et “nyt super-højopløst lydformat”, mulighederne er legio. Folk derude er fuldstændigt ligeglade, og det forstår man kun alt, alt for godt. De få har ødelagt det for de mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.