Endnu et svigt

For forhåbentligt sidste gang i et stykke tid må vi delvist svigte i dag. Efter computer-rapseriet har vi brugt ganske meget tid på ikke særligt interessante men vitale genopretningsting. Vi havde ellers i dag planlagt at forsøge at promovere et et nyt spændende dansk kabel-mærke med den danske mytologi så kendte betegnelse “Zensati” Selv om vi ikke har kunnet finde litterære belæg for det ganske vist men når noget er så godt må der vel være en god grund til at nogen har kunnet producere det. Manden må være verdens vistnok mest multi-geiale tagtækker, som han ifølge rygter ellers har som agtværdig uddannelse.

I det lys er det naturligvis heller ikke fuldstændigt overraskende, at den engelsksprogede hjemmeside på trods af ganske hård konkurrence fra adskillige andre danske operatører på hifimarkedet er helt ubegribeligt jammerligt sprogligt inkompetent grænsende til det diskvalificerende-grinagtige. Check Zebsati.com ud og forsøg at få mening, det er ganske langt hinsides vores beskedne evner og vi gætter på, at det vil gælde for de fleste.

Nu skal man jo ikke dømme om et produkts kvalitet ved at give karakterer til hjemmesiden (heldigvis, siger vi da her!), men man må alligevel selv i hifi-tilbehørsverdenen af lige dele voodoo og lettere løgnagtigt sludder her kunne tale om nye betydelige landvindinger. For så vidt den sproglige jammer overhovedet giver mulighed for det, er der tale om så revolutionerende grundforsknings-landvindionger indenfor fysik og kemi, at man bliver ganske stakåndet. Og så altsammen hjemme hos en mtakdækker i Nordsjælland uden nogen produktionskapacitet af af nogetsomhelst overhovedet.

Alle andre virksomheder flytter store eller hele dele af deres udvikling til Østen, men i dette unikke tilfælde bliver vores pioner her hjemme og forsker løs. For en gangs skyld er data-bladene på kablerne relativt fornuftige for så vidt materialerne da i et vist omfang er beskrevet. Vores gæt herfra er nu nok, at det mest skyldes den fjernøstlige producents egen data-blade, for absolut intet tyder på, at vores ven Zensati har blot den allermindste kemiske eller fysiske viden. Og her runder vi voldsomt op.

Vi hapser lige denne herlige bid fra et norsk forum, hvor Zensati fremfører valget af såkaldt “dielektrikum” (et svært ord red.) i kablerne som “luft” Men SÅ bliver det sjovt, for NU kommer der en noget “luftig” definition på netop luft fra den såkaldte “konstruktør” af disse kabler til flere hundrede tudind kroner, som ikke akkurat får denne kemi-amatør helt op og ringe af beundring:
“En lille skrivefejl. Det er ikke CO2 men O eller O2. Luft.”

Det kan måske ligne en skrivefejl, men er det næppe. Vores bedste teori er, at hvis man ikke kender den kemiske sammensætning af ATMOSFÆRISK LUFT, så ved man INGENTING OM NOGETSOMHELST i forbindelse med kabelproduktion. Den eneste råvare man kan byde ind med er helt tydeligt fuldstændig TOM LUFT. På den anden side er det jo også noget nemmere at overskue den kemiske sammensætning af denne…!
Hermed den promovering, som vi finder rimelig. Og nej, vi sælger ikke såkaldte hifikabler selv, så ingen brødnid her. Men hvordan man UDEN nogen fremmedsprogs-færdighed eller formel kemisk/fysisk uddannelse eller NOGETSOMHELST andet bogligt overhovedet kan skrive de gengivne kabel-specifikationer, når nu ALT ANDET på siden mest ligner en præ-prototype på en automatisk google-oversættelse (hvor garanteret ingen fatter nogetsomhelst af nogenting), tjah, det er så næsten det største mysterium..

6 meninger om “Endnu et svigt”

 1. Der er ellers gode penge i at tække tage. Men også en del arbejde. Så er det nok noget mere behageligt at rulle kabler og skrive technobabble. Jeg stiller mig i øvrigt til rådighed med det sidste. Jeg har masser af gode teknikord og kan også finde på nogle helt nye!

  vH pH

 2. Med hensyn tiul at finde på kommer du nu nok aldrig helt op på Zensati-niveau. Du er jo trods alt ingeniør og forfærdeligt hæmmet af viden når der skal findes på ren vrøvl. Det kan man ikke sige om ham her den anden "de-konstruktør" her hvor absolut intet er helligt.

 3. jeg synes at det er god humor, når man på en side med 7 fotos af 7 kabler med numre slutter af med at skrive:

  "Photos may vary from the actual procuct. Product numbers may be incorrect."

  Det vidner da om at man kender sine begrænsninger 😉

  I rosesektionen er denne overskrift:

  "There are even more in my system than I thought, and the cables are incapable of bringing forward this."

  Kunden er tilsyneladende klar over at kablerne er en begrænsning

  mvh Lars

 4. Humor er altså en herlig ting og da især når den som her er tilstræbt. OG forståelig på i det mindste engelsk, var der blot flere af den her slags. Og færre af de andre, men som alle ved så fvælger alle partner ud fra idealer om skønhed og påfuglene danser åndssvagt omkring påfugle-hønerne og de plumpe fasaner og alle de kvabsede piger får blot en masse unger. Hvad skal det hele så egentligt gøre godt for?
  og hvorfor opfinde noget rigtigt og ordentligt når man kan sidde og skrive sådan noget uforståeligt pladder-pis som ham her kabelfætteren på et sprog, som ikke engang han selv fatter? Udover alt det uendelige andet, han HELLER ikke gør.
  Stadigvæk, hvorfor er sproget i produktspecifikationerne hos Zensati da i det mindste ikke omskrevet, så det kunne blive ligeså latterligt sprogligt pisseforkert som alt det andet på hjemmesiden. Som når en ordblind uden stavekontrol kopierer fra en bedre wikipedia-artikel til sin fristil, så skriger det her altså HØJT…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.