Den lille drille-nisse…

..har tilsyneladende taget midlertidigt ophold i vores nye smarte mini-computer, som driller ad Helvede til. Vi ville ellers gerne i dag have snakket lidt om en mini-kronik i dagens JP af en statskundskabs-professor fra selveste videns-højborgen Københavns Universitet. Denne taler i næsten digterisk bogstav-rimform om “hadefuld humor” i forbindelse med tegningerne af Muhammed den Ukrænkelige. Man skal vist næsten være professor for at se tingene i dette for os at se noget énøjede had-perspektiv, hvor Westergaard og de andre er idømt en permanent og inappellabel dødsdom. Når man som vores professor her har skudt med “svære verbale artilleri”, hvad er de frådende blodtørstige folkemængder så? Hadefulde er vel så sådan et sørgeligt utilstrækkeligt ord her.

Nå, tilsyneladende er der alligevel ved at blive etableret et vadested, for samtidigt mødtes tegner Westergaard i går med den tyske “jern-kanslerinde” (frit efter betegnelsen for Otto von Bismarck, den helt rigtige autentiske jernkansler), Angela Merkel. Som jo om nogen qua sin opvækst i totalitære DDR ved noget om undertrykkelse. Der er tydeligvis håb et eller andet sted derude i den virkelige ikke-akademiske verden og det er jo ganske heldigt, når der ikke rigtigt er noget at hente hos vores professor. Udsynet fra de høje åndelige udsigtstårne er tydeligvis noget begrænset af egen énøjethed og totalt snæversyn. Hvorfor overhovedet se sig omkring så, og det gør han naturligvis heller ikke, det ville også have været ganske farligt deroppe i det akademiske elfenbenstårn. Hvorfor hedder det forresten stadigvæk det, enhver politisk korrekt grønlig person ved dog, at der går en forfærdelig masse fredede elefanter til at lave sådan et tårn. Ordet burde forbydes og det er det måske allerede osse.

Ellers skal vi ile med at korrigere en fejl fra gårsdagens tekst, som er blevet indtelefoneret til os. Manden bag de sjove danske ZenSati-kabler (husk igen vores ubetingede anbefaling af hjemmesiden af samme navn, en god griner er livsforlængende og i dette tilfælde ganske uundgåeligt) er IKKE uddannet tagdækker. Som vores pålidelige kilde udtrykte det på syngende rigs-sjællandk, så er det jo et faglært og hæderkronet erhverv, som nødigt skulle komme i (i denne sammanhæng nok uundgåelig) miskredit.

Nej, manden bag ZenSati, Mark J., er oprindeligt såkaldt tag/tagrende-SPULER, altså ham, der sprøjter alt skidtet væk inden den rigtige fagmand kommer. Hvad har det så med hans kabler at gøre? Ingenting naturligvis, man kan naturligvis ikke fuldstændigt udelukke, at selv Leonardo da Vinci engang har arbejdet som avisdreng eller var klassend dummeste dreng udover at avisen godt nok ikke var opfundet dengang i renæssancen. Så jo, det kan vel egentligt godt. Man kan naturligvis også teoretisk en dag vågne op og over natten være blevet verdens største klaverløve-virtuos med nogenlunde samme sandsynlighed som vor ven Mark/ZenSati pludselig er blevet multikemisk-fysisk kabel-materialeekspert.
Jamen det KAN man! Man kan jo bare se på vidunderbarnet Mark i fantasteriets forunderligt løgnagtige verden.
Det med med den “spontane klaverløve-genese” har verden stadigvæk så vidt vi ved til gode, men den anden historie er jo også god nok. Selv om den “helt ude i hegnet”-absurd!

2 meninger om “Den lille drille-nisse…”

  1. der er vist i verdenshistorien eksempler på ellers forudsætningsløse folk der fra den en dag til den anden vågner op og udviser et genis begavelse og pludseligt ser sig i stand til at løse komplekse videnskabelige opgave trods det de aldrig er noget længere end til syvende klasse – de fleste af disse dokumenterede tilfælde skyldes desværre sygdom i form af kræftsvulster i hjernen – læser man ZenSatis hjemmeside er man nok mere tilbøjelig til at tro at det er google translate der har gjort i forvejen ringe dansk tekst endnu værre

  2. Formel uddannelse som vores professor i dag er bestemt ingen garanti for synderlig genialitet eller skarpsyn. Omvendt er der hller ikke ret meget selvbestaltet tagrende-skidt, som senere viser sig at være kanel..Hvis man som Mark J. ikke som beskrevet i går aner, hvad atmosfærisk luft består af, så ER det altså svært at skulle tages alvorligt som dielektrikum-kabelkemiker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.