“Business As Usual”

I den kommende uges tid vil vi kun være sporadisk aktive på denne plads. Det skyldes nu ikke, at vi har lukket, men mest, at vi vil op-prioritere andre væsentlige, men så sørgeligt forsømte aktiviteter. Ikke mindst at sidde i liggestolen på en af husets ikke mindre end 2 udsigts-punktlige terrasser med en flaske eller mere af fruens hjemmebryggede øller.
Hvis nogen venner af huset skulle forvilde sig sagesløst forbi skal vi meddele, at vi har MASSER af øller. Helt sindssygt uoverskueligt mange.
Endnu da.

14 meninger om ““Business As Usual””

 1. Den idé lyder da også bedre end selv det kløgtigst markedsførte high-end signalkabel.

  Et velment råd: Når det ikke lykkes at ramme (og frigøre) den fastkørte klipperobot med en tom hjemmebryg i 3. forsøg, så KAN det være sengetid…

  Sådan noget hjemmelavet gudesaft kan faktisk levere et ret potent kick.

  Her har sommerferien delvist indfundet sig i dag, så det er blevet tid til at få kigget lidt på plan A for eliminering af tomgangssusen. Hvad tid kan bedst passe for en konsultation, og skal der indhentes data for impedans på apparaturet?

 2. Hej Poul.

  Takker for en fascinerende tour de casa. Sikke en masse sjove og ikke mindst lækre sager. Har fået sat maskineriet op nu. Der skulle lige indstilles en masse via OSD, men nu kører den på 96/24 optisk i ren 2-kanal. Sikken forskel. Det bliver vist en god weekend.

  Vi lod, som du nok har set, det ene transportmiddel stå pga pladsmangel, men henter den i morgen.

  God weekend!

  Christian

 3. Jeg kan se at dine gamle helte Motorhead spiller på Roskilde Orange søndag formiddag. Gad vide hvordan publikum ser ud der?

  vH pH

 4. Skal desværre passe hunde og børn mens fruen mæsker sig i yngre mænd på samme festival. Ups, du er der da vist selv…?
  Fyldigt referat forventes.

 5. Med mindre hun kun tænder på én type, nemlig relativt høj, lettere pæreformet og hattebærende så tror jeg du kan være helt rolig.

  vH pH

 6. Jamen fat mod, vi begynder så småt hygge-aktiviteterne på denne side i løbet af næste uge. Firmaet er naturligvis derudover aktivt som (næsten) sædvanlig og hele tiden.
  Derudover er der altså stadigvæk forfærdeligt meget øl, 46 nye litre om ugen er en formidabel hindring.

 7. Ak du milde, sikke mange øller. Med det kvantum, må det være svært ikke at føle sig som Sisyfos.

  Her i huset nøjes vi med tysk importeret dansk pilsner. Men selv masseproduceret øl kan jo fugte en tør gane.

  Ugens uundgåelige er ironisk nok Eva Cassidy – Ain't No Sunshine. En yderst kompetent indspilning, men også fra før loudness-krigen startede for alvor.

  Glædelige sommerhilsener herfra

 8. Ja, ham Sisyfos havde det helt urimeligt. Let!
  Kunne du iøvrigt bruge den medleverede pre af ældre dato, for så skulle vi måske give den gamle ejer en skilling?

 9. Det lyder som en plan. Er foreløbig ikke rendt på andet end en løbsk remote, men da den ikke fulgte med, kan skylden kun være Logitechs. Dyret spiller jo hæderligt og så er det jo spillet til….
  Er enormt glad for at det ikke var noget jeg skulle slås med. 😉

  Slår lige på tråden i morgen. Altså fredag.

 10. Herfra melder vi stadig om urimelig god lyd, fra ATC-anlægget. Vi og flere gæster er tiltagende imponerede over de små ATC ers basformåen. Men først og fremmest over at lyden slet ikke lyder som hifi. Den er helt anderledes og det er noget af en sjov oplevelse.
  Vejret er også skønt her på egnen, men dagene bliver lange fordi vi savner nu nogle drilske bemærkninger fra revseren i Åbyhøj!

 11. Jeg anser ikke mig selv som værende borgerlig af sind, men alligevel glæder jeg mig til at det bliver fredag, for der kommer Danmarks efterhånden eneste rigtige avis ind ad døren – Weekendavisen. Jeg elsker at få et ugentligt mentalt spark i røven, blive sagt imod og få udfordret min vanetænkning. På samme måde har jeg det på mange måder med denne side.

  Men Levesen – man kunne lidt drilsk fristes til at invende, at du da umuligt kan have det på samme måde, eftersom du tilsyneladende sjældent føler dig sagt imod her på siden 😉

  Lidt på samme måde har jeg fået

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *