Hussalg, havesalg m. m.

I dag skal vi undtagelsesvis forsøge at sælge noget på denne ellers ikke særligt kommercielt aktive side. Det går faktisk også rigeligt godt uden og det ville næsten ikke være til at klare, hvis det gik bedre.
Ja, vi taler om ikke mindre end den daværende frøken Dahl Olsens nybyggede massive bjælkehytte-bestykkede drømme-kolonihave i Åbyhøj og det ikke blot på noget, der HEDDER “noget med Åbyhøj” som denne adresse, men faktisk ligger lige dernede pladask i det kreative smørhul, alletiders absolutte drømme-bydel. Ja, vi drømmer tit selv om det når vi drejer om hjørnet helt dernede over 100 m. væk, hvor postnummeret skifter. Fra det helt forkerte til det helt, helt rigtige. Dernede hvor festuge-Folmer bor og altid har gjort det. At han således indenfor højst et par hundre meter er forblevet så perfekt tro mod sine rødder understreger vel kun yderligere denne visionære og kosmopolitiske mands format. Andre ville man vel blot kalde kroniske “hjemmefødninge” men alle rejser foregår alligevel i ånden..

Haven er altså nu til salg, og det er den ikke mindre daværende frøken Olsens daværende lejlighed i Carl Blochsgade faktisk osse. Sikke rige vi måske bliver hvis de nogensinde bliver solgt og sikke glad ikke mindst undertegnede bliver, når kolonihaven med dens vildtvoksende gigantiske græsplæne endelig fordrives til et af den slags mareridt, som endeligt kan “arkiveres” Lodret altså. Ja, alene forventningens glæde er allerede betydelig. Havearbejde STINKER! Penge er OVERHOVEDET ikke alt, græs er nemlig MEGET VÆRRE. Dejligt når eller nærmere hvis disse ting løses.

Derudover er det en herlig have i en dejlig forening så hvis det ikke lige havde været for det satans græs ville det have været til at bære. Hvis altså ikke det havde været fordi haven ligger blot knapt en kilometer fra vores nye/gamle hus og allerede der er plænen skide-gigantisk stor. Til alt held har fru Mathiasen indkøbt professionel bistand i form af en lille robot-plæneklipper, der møjsommeligt og sagtmodigt og rimeligt støjsvagt triller rundt derude og fjerner al den dér skide vildtvoksende natur. Paradokset er så blot, at indtil vores er blevet tilstrækkeligt afdækket til, at apparatet kan undgå at køre fast i alskens forhindringer, er det nødvendigt at sidde og glo på den.

I stedet for at få en smule tiltrængt motion og blive hurtigere færdig er det således nødvendigt at nær-studere kaos-bevægelsesmønstre i denne skide maskine i LAAAANG tid. Fruen synes at finde en næsten pervers lyst i at betragte den kæmpende lille maskine, som har det svært på vores kuperede græsplæne. Den kæmper dog vældigt bravt og det lykkes faktisk for den at sejre til sidst over det genstridige græs. og denne sejr varer som alle sejre så kun lige indtil næste gang. Som den franske sejrherre i “Den Store Krig” (senere som nævnt benævnt 2. verdenskrig, men det vidste man af visse oplagte grunde ikke dengang), præsident Georges Clemanceau, der blev begravet stående med øjnene stift rettet mod Tyskland. Som han mente havde revanchistiske planer og det havde de jo iøvrigt og det har græsset osse. Ikke blot om godt 20 år, nej allerede i morgen!

Ak ja, alt det forbandede “skyderi” alle steder også sommetider med det helt løse krudt. Ikke mindst den senere tids intelligente sproglige debat om betydningen af ordet “likvidere” Som om ordet på blot den mindste måde er spor entydigt! Det er det IKKE! Som allerede Stalin beviste, var der altid 2 sider af betydningen. At “likvidere kulakkerne” (de såkaldte storbønder, i Stalins terminologi alle der ejede blot et par høns og opefter) betød for ham selv lige præcis det samme, som Dalton-brødrene i tegneserien Lucky Luke vil gøre nogen “kolde”

Samme betydning tillagde dengang ingen vestlige intellektuelle ordet og det havde de heller ikke behøvet. Hvis alle beviser ellers ikke havde peget på, at likvidere og “pløkke” (for at blive i Dalton-brødrenes jargon) lige der var ét og det samme.
Sprogligt er der blot ikke det mindste belæg for nødvendigvis at fortolke ordet entydigt. At “likvidere” et problem i forretningsmæssig kontext er IKKE nødvendigvis at aflive samtlige involverede medarbejdere og brænde bygningen ned. For os at se er det altså en lige rigelig dum debat at “lufte” offentligt når nu alle blot snakker om ja i virkeligheden overhovedet ingenting.

næsten ligeså lidt, som studievært Reimer Bo Christensen i perfekt sympatetisk-indsmigrende lys-sætning interviewede bedrageridømte Stein Bagger i et eftersnakker-pladderprogram, der aldrig burde have været vist. Det sjoveste i sagen er så, at programmet er produceret af Reimer Bo i eget firma-regi og solgt til DR-TV, hvor samme Reimer Bo “bi-jobber” Blot at “zappe” hen over denne overflødige programflade gav øjeblikkelig kvalme, et absolut journalistisk lavpunkt, der som Clemanceau og “Den Store Krig” desværre blot varer indtil næste gang.
Inden man er færdig med at berette om både krige og andre “medie-rædselsbundskrabere” som dette interview og dets genese, så er alting alligevel allerede blevet meget værre. For eksempel blev sidste bind af sejrherrernes officielle historieskrivning om den “Store Krig” udgivet lige inden den næste brød ud.
Så meget grønt græs og alligevel så meget sort-syn! Foråret er vist bare så køligt i år, at man næsten kan komme i tvivl om, om det overhovedet nogensinde bliver sommer..Ja, det må være det, udsigten til at komme af med alle disse overflødige kvadratmeter er da ellers lokkende nok!

3 meninger om “Hussalg, havesalg m. m.”

  1. Du skal da have en havetraktor og ikke sådan en lille robot-prut. En stor en hvor du kan montere en kost om vinteren til at rydde dit nye fortov (og vejen ud til midten).

    vH pH

  2. Måske det hele bare er så koldt at ikke engang fruens hjemmebryggede øller er nok nåe man sidder og "vogter" som i "Brokeback Mountain"? Nå, heldigvis gror græsset vel statistisk osse lidt mindre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *