Branchemedlemmer og andre båt-horn

I dag skal denne skribent tidligt på et større salgsfremstød i det syd-jydske. Eller måske rettere, vi skal høste frugterne af mange års arbejde og rent faktisk levere en bilfuld sager i Grindsted og i Uldum. Nå, det sidste kvalificerer vel kun lige knapt til det egentligt syd-jydske, sådan nærmere en slags midt-jydsk, men det understreger vel kun yderligere denne ydmyge virksomheds landsdækkende aktiviteter. Det bedste ved de her ture er nu altid muligheden at sige goddag og tak og på gensyn til alle vores gamle og nye venner. Vi ses, Christian og Jakob!

Ellers fortsætter den sjove diskussion om rimeligheden (eller den mulige plat-hed) i at sætte fuldstændigt standardiserede færdigt indkøbte komplette forstærkere og Apple-udstyr ind i en kasse og sælge den dyrt. Som før set er diskussionen forrygende interessant hvis det ikke lige havde været fordi den er så trsi, ganske vist på en uhyre grinagtig måde. Den tiltagende totalitaristiske politiske korrekthed har udstrakt sine slimede fangarme til vores hobby-hifibranche.

Det er simpelthen ikke længere muligt som i de bedre, gamle dage at sige, at Bose eddermaeme er noget forpulet pis, fordi der i punktlimede fiske-kasser sidder enheder for under en tyver. For et sæt komplet ialt naturligvis. Det kan selvfølgelig skyldes, at nærmest ingen efterhånden har noget at lade hinanden høre, alle gør det jo efterhånden og så skal man jo osse være noget forsigtig med at påpege noget. Når man selv har tisset i bukserne er det jo altid svært at pege fingre af andre, som osse har gjort det.

Derfor tør ingen naturligvis kalde en spade for en spade, selv om altså fuldstændigt ligner til forveksling. Det er altsammen såre underligt, at så mange fjolser inden-og udenfor branchen samles til det (forhåbentligt aller-sidste) korstog for at banke den sidste nagle i kisten for hifi-branchen. I den nylige affære om en Lexicon-DVD, der indeholdt en helt uændret Oppo-DVD med kasse og det hele var der vist ellers ingen, der mente, at det på nogen kunne forsvares. indrømmet, det VAR ganske usædvanligt grinagtigt, men de nylige affærer med Tripath moduler, billige korttids-holdbare batterier i amatøragtige æsker og Airport Express-er klistret i Micromega er vel ikke blot bare lige det allermindste anderledes. Eller er det?

Ja, det er det, for ellers stod så mange tilsyneladende vidende mennesker vel ikke op som ihærdige forsvarere for, at det skulle være nødvendigt at “lytte inden man dømmer” Selv om tingene altså er fuldstændigt identiske. Hvor var I allesammen henne, da Lexicon havde brug for jer. At I kunne nænne det, i det mindste havde deres DVD da en pæn forplade. Og prisen fra den originale Oppe var endda kun “oppet” med en faktor 5…Ikke som i de andre her med en 10-20 stykker. Som Bose, svinehunde som de var dengang i de gode gamle dage. Nå, det ville e så ikke have været i dag tydeligvis, alting går fint fremad eller havd vej det nu er katten skraber. Det kommer vel an på perspektivet eller hvor man står om man får lorten i hovedet…

3 meninger om “Branchemedlemmer og andre båt-horn”

  1. jeg tror lige du skal lade dagens indlæg løbe igennem af en stavekontrol – der er et par fjel og magnrel – hilsen fra en bose,lex og I-free zone

  2. Ja, det er ganske korrekt. Selv om der sjældent osse til dagligt er tid til ordentlig korrektur, er det da lige i den ringere afdeling.

  3. Enig med Poul M her. Og jeg vil ile den store skribent til assistance og foreslå at stavefjelene er opstået mest p.g.a. den irritation det omtalte i artiklen skaber i forfatteren. Jeg ville selv blive hidsig hvis jeg havde gennemskuet et sådant fup-nummer.
    Det er græmmeligt at se såkaldte producenter lave sådan en gang look-alike-invention-but-is-clearly-copying. Skam over MecroMega!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *