Tekniske udfordringer og andre sjove påskeæg

Grundet omlægninger i Blogger-systemet som vi anvender på datpro.dk vil der i de næste dage være ustablitet her på sitet. Når det hele er kørende igen vil alt være som det plejer og datpro.dk vil adressen som altid. I omlægningsfasen vil man bliver redirigeret til vores backup adresse danskaudioteknikprofessionel.blogspot.com.
Vi beklager naturligvis alt roderiet. Man er velkommen til at brokke sig til Google som ejer Blogger.

8 meninger om “Tekniske udfordringer og andre sjove påskeæg”

 1. Desværre er der ikke så meget 1.april over det. Google har besluttet at lukke for Bloggers mulighed for at fungere som content management system til eksterne ftp servere. Det betyder at vi skal flytte alt ind under deres (Googles) vinge og dermed også ændre i navneserver-indstillingerne. Det er rettelser, der kan tage op til 48 timer at slå igennem.

  På vegne af datpro.dk – Mirland

 2. Hej Kim 🙂

  Se det ville jo have været sjovt, hvis vi selv havde valgt det 🙂 Jeg tror imidlertid Det Store G har glemt deres gamle "Don't Be Evil" mantra.

  God påske!

 3. Hej Poul 😉

  Ja, det er typisk, et lidt kompliceret og nærgående indlæg som Poul ikke lige (verbalt), som vanligt, formår at give tilbage på, og hele tråden bliver slettet med begrundelsen problemer med Google, jo jo, det snart værre end på HiFi4All, men sådan går det jo når "ejeren" selv står for al moderation på en blog :-).

  God påske til alle.

  Hilsen Claus Overgaard

 4. Hej Mirland

  Du misforstår intet, jeg havde stavet forkert i mit første indlæg og lavede derfor et nyt.
  Så mit andet indlæg er ikke rettet mod sletningen af mit første indlæg, for nu at gøre en lang forklaring endnu længere :-).

  Hilsen Claus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *