Ups!

I dag ligger vi helt underdrejet efter den vellykkede operation i går. Som nævnt var det en forholdsvis overfladisk operation, men på et uhyre penibelt sted, som gjorde oplevelsen intens. Ubehagelig på trods af tilstedeværelsen af ikke mindre end 3 kvindelige læger i den fødedygtige alder. Æv, men ovre nu! Desværre spildte vi betydelige dele af i går med rekonvalescens, og det hævner sig altså her til morgen.

Ellers skal vi lige huske at byde Tape Connection velkommen tilbage i de levendes rækker. Lad os dog herfra osse i dag glæde os over, at det ikke er os, der skal genopbygge dette firma, men alt muligt held til dem der skal. de får garanteret brug for al det held der overhovedet kan mobiliseres. Og så er der osse det med pengene, masser og masser af penge, for hvordan mon man i dette spil lige finder en måde at fortsætte samarbejdet med alle dem, der har tabt mange millioner på det gamle firma?
“Scheisse!” som den gamle barkede tyske 6-dages rytter Klaus Bukdahl spontant udtrykte det ved det første 6-dagesløb i Herning i nyere tid.

Vi skal osse lige lidt forsinket byde den nye ejer af hifi4all, den karismatiske anmelder Mikkel Gige velkommen ombord. Købsprisen er ikke offentliggjort, men garanteret højere lige nu end den vil være næste gang samme Gige laver en ny anmeldelse. Hans ganske nylige af et sikkert glimrende ganske overordentligt højteknologisk produkt fra den lille danske niche-producent Holm er da ihvertfald en kikser af de helt monomentale. At tale om total spild af tid ved at se den evindelige amatør Gige bevæge sig igennem et produkt, som han tydeligvis intet fatter af. Hans hjælpeløse kommentarer til sit eget beskedne og stadigt svindende publikum, som aldrig nogensinde alligevel ville kunne blive kunder til produkterne fra Holm fortjener glemslens evige tus-mørke hurtigst muligt. Tal om total mangel på målrettet markedsføring suppleret med en mega-dosis almindelig dansk inkompetent sludrevornhed, en cocktail af de mere udrikkelige! Hvad har Holm Acoustics dog tænkt på i denne sammenhæng ved at give disse givetvis glimrende produkter til Gige er eddermaeme ikke nemt at gætte.

Nå, det kan meget vel være, at han er en bedre administrator, end han han er anmelder. Eller rettere, alt andet ville være ganske fornuftsstridigt så det er han nok.
Alt i alt er verden i dag blevet et bedre sted at være, og det er da ikke så dårligt!

2 meninger om “Ups!”

  1. Det er ikke en tjans jeg misunder Hr Gige. Han ved forhåbentlig hvad han går ind til. Det er jo mere en virksomhed end en hobby når en side har den størrelse.

    vH pH

  2. Måske, det er ret svært at se hvad Gige egentlig ved. Men jeg tænker på at man ikke kan leve uden penge i DK, så hvordan kan han få penge ud af den side som har brystet sig af at være tæt på non-profit?
    Poul har ret i at kunderne til Holms ikke er kernelæsere på HFA, der er nok in fact tale om ingen fællesmængde overhovedet, og hvis Gige skulle lave tests som passer til sine læserkreds, skulle han nok til at teste flere varer fra Bilka og Expert Radio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.