Snothvalpe-ingen diskution!


Inden vi i dag kaster os ud i atter en barsk kamp på indenfor en oprindeligt ellers rigelig tidsfrist i samlingen af diverse kameraudstyr, så skal vi da lige runde af omkring vores tekst fra i går. Det drejede sig jo om en noget ukontroversiel økonomisk praksis, hvor en hifi-forhandler indkasserede slanterne uden at levere varen. Det er normalt ikke ligefrem det, der normalt kan kaldes særligt kontroversielt, der er vist et andet ord, der starter med “k” som dækker noget bedre. Det der med domstole og alt det andet.

Der skete dog selvfølgelig det altid forudsigelige, at “det danske dikkende lammehale-hififorum” hifi4all trådte i sand karakter. Det er altid i den slags konfrontioner mellem indlysende ret og ditto uret, at folk og fæ åbenbarer deres sande karakter. Når der kun er 2 valgmuligheder og absolut ingenting ind imellem er det svært at undslå sig og osse svært ikke at gøre det. Nu har vi på dette sted flere gange været noget kritisk overfor den lokale “hifiklub-mafia” ledet af Simon Mastervol og hans håndgangne svende. Hvis der altså er nogen, ingen har vist ellers hørt om dem, måske de arbejder undercover?

Simon Mastervol arbejder nu helt tydeligt også “over-cover”, for i sin position som moderator på hifi4all spillede han i går en virkelig hovedrolle. Det var godt nok en skurke-rolle, men det var ikke spor uventet og han gjorde det til gammeldags UG med kryds og slange. Ingen diskution om den sag! Som bekendt er hifi4all udelukkende finansieret af forhandlerannoncer og fuldstændigt uden fri skribent-virksomhed andet end pressemeddeleser forsynet med en lam “Redigeret af hifi4all”-overskrift. “Uploaded” er det betydende ord her, INTET ANDET.

I denne for den resterende hifibranches fortsatte tvivlsomme omdømmes allerede tvivlsomme sag tog moderator Mastervol og de andre ihærdige kommissærer på hifi4all selvfølgelig ikke retten og rimelighedens parti. Det er naturligvis ikke overraskende, for ligegyldigt hvor lille og sølle og udryddelsestruet af kommende motorvejsudfletninger, som et lillebitte gulerodsbed er, så er der ALTID kandidater til at være “Kong Gulerod” Som her Mastervol og Virious og de andre latterlige pseudonymer, der som “ål i mudder” boltrer sig i den lillebitte hastigt udtørrende dam. Og stop for da Pokker det her hemmelighedskræmmeri, stå dog frem med navn og adresse hvis I har noget og sige: Det burde der ikke være nogen diskution om!

Nu beskrev den engelske William Golding udmærket og ganske skræmmende denne virkelighed blandt snothvalpe strandet på en øde ø. Selv om der ikke var nogetsomhelst vigtigt at slås om, så tiltog intensiteten i kampene alligevel. Der er altid nogen, som er villige til at være ludere for en krone, nemlig dem, der har det i sig og som osse ville have gjort det for 25 øre. Fordi de KAN. Sådan noget er selvfølgeligt sociologisk interessant, men ikke overraskende, ikke mere kontroversielt end tyngdekraften.

Meget værre for hifibranchens fremtid som absolut “niche-hobby” er det, at den resterende branche tydeligvis overhovedet ikke fatter, att annoncer på et sådant fuldstændigt UKRITISK forum er FULDSTÆNDIGT VÆRDILØSE. Som vi mange gange har sagt, så er den eneste måde et trykt eller elektronisk medie kan sælge nogetsomhelst ved at VÆRE KRITISK. Så kan det til gengæld sælge varer! Hvis man ikke som medie har et minimum af respekt så er det er man siger i sine anmeldelser omgærdet med ganske det samme. Nul respekt, det kan der ikke være nogen diskution om!

Det er naturligvis også derfor, at den evige og ganske billige (tvangs-maniske, er der noget, der hedder det?)skribent, anmelder (fri stillingsbetegnelse, heldigt!) Mikkel Gige atter engang kan anmelde en CD-afspiller til omkring 30.000,- uden at nogen lægger mærke til den skal vi sige det forsigtigt “alternative printopbygning” FORDI INGEN LÆSER DET og endnu langt færre køber den. Det ligner ellers mest de fra egen elektronik-dage så kendte “fuglereder” med frit flyvende print monteret omvendt ovenpå tydeligvis helt færdigindkøbte apparater, blot ompakket i en fin ny kasse. Ingen sagde Lexicon/Oppo her, vel? Nå, der er da fine nye pertinax-print i her, det troede jeg ellers ikke man brugte mere? Termisk er det altid problematisk med denne montering, den termiske tæring er betydelig og servicemæssigt er det en katastrofe. Som sagt, alle kan se de her billeder og endnu flere er fuldstændigt ligeglade.

Annonnceværdien i disse tilbageværende elektroniske medier er latterligt lav og den altid lammedikkende positive omtale af alskens ligegyldige produkter er af tilsvarende gennemslagskraft. Det her svarer fuldstændigt til de plantede pressemeddelelser i JP Lørdags såkaldte “Bil-Magasin”, som OSSE udelukkende er plantede pressemeddelelser. Uden kritik og respekt, intet salg og ingen annonceværdi. Hvis man skal sælge en ny Porsche-supersportsvogn, så gør man det altså aldrig i JP-magasinet. Nej, man må risikere hele butikken og få “The Stig” i Jeremy Clarksons “Top Gear” til at tage en tur rundt. Med risikoen for heller ikke at få solgt noget hvis den ikke er rigtig “top gear”. Intet spil og ingen satsning, ingen gevinst! Det kan der ikke være diskution om!

Og hvor bringer det så vores kære hobby-hifi hen? Ingen steder, hvis ingen i branchen er villige til at risikere kritik. For at tjene penge i den sidste ende. Så lang tid Mastervol og de andre snothvalpe får lov at sidde som de tydelige magtmennesker, som de elsker at være, tjah, så er det nok ikke andet end en forhåbentligt hurtig og nådig død for hifi4all. Fordi alt andet, også SLET INGENTING både vil være bedre og en hel del mere respektabelt.
Nu vil vi så pleje vores snotnæser lidt igen her i huset og glæde os over (frit efter udødelige W. C. Fields), at nok er denne skribent snottet i dag, men i morgen er snottet nok væk, mens Mastervol og de andre STADIGVÆK er snothvalpe.
Iøvrigt beklagelse for den lidt smagløse “udstilling” af såkaldt alternativ stavning. Den lokale variant af det gamle danske ord “diskussion” er nemlig på trods af alskens stavekontrol hos Mastervol og Kim-“JMC” i det lokale hifi-miljø blevet til, ja altså “diskution” Nå, når man som Simon Mastervol blot hævder noget længe nok, så bliver det jo til “ret/retskrivning” engang og da særligt hvis man får magt og mulighed for det, som man tydeligvis har ambition og agt. Skønt samfund vi er på vej ind i!

I dag prøver vi så osse lige at “uploade” billeder. Hm., ikke akkurat knivskarpt, men de gamle Altec spiller nu fint alligevel og de er såmænd skarpe nok i lyden alligevel. Selv om den tyske western-forfatter Karls Mays helt “Old Shatterhand” tydeligvis har en filmisk pendent…

16 meninger om “Snothvalpe-ingen diskution!”

 1. Det er jo en kendt sag at diskution (?) af Giges uvidenheder medfører bortvisning fra forum, så der er aldrig kommentarer til hans anmeldelser. Således er hans forrygende bemærkninger om klasse-a-forstærkeres manglende evne til at levere kontrolleret bas i hans sidste anmeldelse også forblevet ukommenteret.
  Mvh.

 2. tjae, enhver form for diskussion af deres dispositioner på det forum medfører jo bortvisning – det har jeg selv måtte sande. Selv om sandheden jo var, at jeg faktisk sad og ventede på at det ville ske. Det var jo desværre ganske forudsigeligt, at jeg ville blive ekskluderet fra det fine selskab – jeg modsagde dem jo.

 3. Det jeg blot ikke begriber er, at branchen da ikke for Helvede udviser en smule kritisk sans og medvirker til at opbygge et ordentligt salgs/annonceforum, men blot lader det her køre videre. Og i samme omgang sparker de her "kommissær-frø" ud af vagten!

 4. Og det gode spørgsmål er stadigvæk, hvorfor branchen ikke medvirker til at skabe en levende markedsplads med et rimeligt niveau af kritisk sans og får de her formidable "kommissær-frø" sparket ud.
  Sommetider er gratis arbejdskraft altså alt, alt for dyrt. Nogen betaler altid alligevel og hvorfor mon Mikkel tester den her CD? Det er meget svært at se hvis man ikke kan se.

 5. Jeg kender det fra klubben. Vi har stadig et meget dårligt ry blandt forhandlere fordi vi har haft en tendens til at råbe "DET ER NOGET LORT!" når det var tilfældet. Det er selvfølgelig ærlig snak, men det begrænser lysten hos forhandlere til at låne os ting til test.

  Nu hjælper det ikke at de mest højtråbende af os har en tendens til at være fundamentalistiske og følge første råb op med et "XXX ER ALTID NOGET LORT. DET ER KUN YYY DER VIRKER!". Det skæmmer debatten lidt, men det ændrer selvfølgelig ikke det første udsagn.

  Vi er imidlertid blevet mere stille fordi vi har fundet ud af at vi egentlig godt vil låne ting en gang imellem. Vi skamroser dog ikke dårlige produkter, snarere fortier dem lidt. Det er selvfølgelig strudsemetoden, men det virker pt.

  Mvh Peter, http://www.kbh-hifi.dk

 6. Jeg vil gerne bede selveste Poul M. om at slå unfocus fra, når han i fremtiden ønsker at forevige sine højttalere.

  Som så mange gange før, så udtaler du dig om noget du ikke har forstand på. Når der står "redigeret af hifi4all.dk", så er det vitterligt den redigerede version! Dette tror du selvfølgelig ikke på, men sådan er vores system nu engang skruet sammen.

  Jeg kan kun understrege, at vi er der for brugerne og ikke forhandlerne! Hvis man ikke mener det er sandt, så prøv og ta' et tjek på, hvor mange forhandlere, der ikke længere er ønsket på hifi4all.dk

  Med venlig hilsen
  Jeppe S. aka virious

 7. Ja, man behøver jo kun at rette et komma, for at en tekst kan kaldes redigeret…

  Poul: Prøv at spørge Thomas Sillesen om hvorfor man ikke gør det! – Ikke et ord i den forbindelse om, at det er svært at klippe håret af en skaldet…

  Mvh.

 8. Tja – fortsætter Mastervol med uformindsket styrke, så er der snart ikke mange tilbage på H4A, han må have mange hakker i sit skæfte efterhånden.
  Men det er jo så også smart for ham, så får han jo mere fritid.
  Desuden tror jeg ikke helt på tallene omkring antal brugere, hvor mange af de lukkede konti er mon talt med der, og hvor mange af de aktive konti, er der mon tro kun pga. KSB.

 9. @ jeppe; Pouls kamera er rystet i optageøjeblikket, ( sikkert mindre end 1/60 sek.) det har intet med fokuseringen at gøre.

  HFA ser smart og nyt ud fordi det er et webmedie, men det er jo ikke formen der er afgørende. Så længe siden redigeres og styres af børn med hang til overstyring som de værste duksedrenge i skolen, så bliver sitet aldrig til et levende sted. Det stivner og formindskes, dag for dag.

  Det kan så også være at det er bare ovre med at sidde og snakke om hifi på nettet. Det var hot for 6 år siden, men se bare hvordan det er gået HFA, Nerds og den tredie hifiside på dansk som jeg ikke engang kan huske navnet på. Det går stærkt nedad bakke og jeg giver Poul helt ret i analysen af at det der er galt, er al den leflen.
  Det og så en fuldstændig mangel på reelt talent i redaktionen er dødens pølse på middagsbordet. Velbekomme!

 10. Lige til Jeppe S./Virious, mærkeligt fuldt navn og adresse mangler stadigvæk. Det er nu ikke svært at finde efternavnet i forbindelse med den anden succes-historie, som du er med i, nemlig Århus Hifiklub… og resten er nemmere endnu, dit "cover er blown"!
  : Jeg ville nok lytte til fotograf Levesen og min egen forklaring, som rigeligt rækker til det slørede billede!
  Nå, videre om at tale om noget, man ikke har forstand på: Hvis I kalder det at redigere de sommetider urimeligt ubehjælpsomme produktbeskrivelser og lamme teorier, som de fremstår på jeres side, så er jeg da glad for jeg ikke ser dem INDEN redaktionen. Og det dér pladder med kun at være til for brugerne lader vi lige stå et øjeblik. For afdøde arveprins Knud, hvis søn, heller ikke voldsomt overbegavede Ingolf jo blev 70 i går. Selv han ville jo nok kunne gennemskue det her. "Følg pengene" lød et gammelt ord og nogle er tydeligvist tilfredse med osse helt små småpenge. Eller en titel som ja måske endda moderator?
  Og til det sidste: Er der andre end Jensen som I har hældt ud og han var da helt tydeligt fuldstændigt ligeglad med jer!

 11. Min adresse er fuldstændig ligegyldig i denne sammenhæng og agter ikke at udlevere den til nogen!

  Det er meget typisk, at det er de folk, der er smidt ud, som fortsætter med at kritisere (Jakob – Hifihuset)

  Og nej, jeg er ikke medlem af Århus Hifiklub – har blot sagt ja til at baske taster, for at få en side op og køre!

  For at få noget konstruktivt ud af det her, vil jeg gerne høre hvad det er vi skal gøre bedre, så frem med guldkornene gamle drenge!

 12. Da Jakob Hifihuset blev smidt ud havde han vist ikke haft noget Hifihus det seneste års tid så han tæller ikke med blandt forhandlerne. Nå, din adresse er nu desuden så let at finde at det ingen forskel gør så det ved jeg udmærket du ikke er, altså

  Rådet er simpelt og konstruktivt: Find dog nogen der kan skrive og betal dem nok til at de ikke behøver tage sig betalt af andre kapitalinteresser. Hvis medierne ikke selv betaler kan man som læser aldrig frigøres fra den rimelige tanke om, at andre involverede nok er fremme med tegnedrengen. Som lavtlønnede embedsmænd i Afrika og de gamle østlande, som heller aldrig overhovedet kunne leve af deres nominelle næsten nul-løn.
  Hvis medier og skribenter ikke har råd til at være kritiske overfor branchen så fortsæt på skolebladsniveau, længere er den vist ikke.
  Vi behøver ikke tale om strømlinet super-journalistik og total ubestikkelighed, blot man da for Helvede ville prøve. Til gengæld ville man så senere kunne tjene større penge på bannerreklamerne, fordi det jo som tidligere med større respekt for mediet ville betyde mer-salg at få en god anmeldelse.
  Ikke som i dag, hvor Mikkel Gige kan skrive lige hvad han vil, på urdu eller sanskrit, døde eller uddøde sprog, uden at det gør nogen forskel på salget. Ret meget ringere bliver det altså ikke. Eller mere ligegyldigt.

 13. @ Jeppe – som har taget det store avatarnavn Sid Vicious, det er nu godt nok noget af en søjle at mene man har noget til fælles med? – nu skal jeg fortælle dig noget; jeg var selv skyld i jeg ikke blev i HFA. Jeg kunne simpelthen ikke stiltiende se på det lefleri og tomgangssnak der var der også dengang. Jeg forsøgte sandelig først konstruktivt at give kritik, men det måtte man simpelthen ikke komme med. Kritikere er ligeså ilde set som i Kina, men her smides vi bare ud. Du spørger Poul om hvad I skal gøre, jammen Herre Jemini, det har I da fået at vide 1000 gange før. Jeg opfatter det som et paradespørgsmål og ikke at I virkelig er interesseret i at gøre, som svaret siger. Hvis du tænker hvad det rager mig ( som er ude af HFA) så er svaret at jeg gerne vil deltage i forum på et levende og godt site. Det tror jeg alle gerne vil, med de evner de nu engang har.
  Måske sidder vi bare og venter på HFA bliver så dårligt at folk holder op med at skrive der. Og tænk sig om de i stedet for begyndte at købe det revitaminiserede og udvidede norske hifiblad Fidelity. Det vil jeg ihvertfald til, for jeg er fortsat meget interesseret i hifi. Det er lidt af et bet af blive slået på seriøsitet af et gammelt norsk blad, ikke Jeppe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *