Der er dømt snotnæse!

Atter en dag mede en rødlig tud a la det kendteste rensdyr Rudolf er denne flittige skribents intellektuelle allerede noget begrænsede kapacitet yderligere begrænset. Ja, den er faktisk så brgrænset, at det er lige før jeg kunne finde på at oprette en profil som bruger af de danske hifi-fora, næsten skræmmende (dumt)!

Ellers har vi vist glemt at nævne, at der er sket en kåring af “Årets Hifi-forhandler” Nu er det ganske noget tidligt på året at kåre noget som det ligefrem bedste og at denne kåring er noget problematisk demonstreres vel i virkeligheden allerbedst af, at vores lille firma faktisk har fået 1 STEMME. Det er overraskende især i betragtning af, at vi slet ikke er i branchen, men der er jo også ved almindelige valg til Folketinget altid et par stemmer på Adolf Hitler og Anders And.

Nu vil vi ikke antyde, at den kårede vinder ikke har fortjent titlen, han er da i det mindste en af de få, som gør noget for sagen, så vi ville da bestemt selv sagtens have kunnet stemme på ham. Hvis vi altså havde kunnet stemme i det hele taget, hvilket vi nu ikke kan. Vi vil heller ikke anfægte, at det til lejligheden kreerede officielle diplom på nogen måde er upassende. Upassende derimod er hele den fuldstændigt latterlige procedure omkring sagen. Af godt 32.000 registrerede brugere har nemlig blot 16 stemt, måske ikke ligefrem vanvittigt imponerende.

Mon ikke vi i virkeligheden er tilbage ved de ganske vist få stemmer på fiktive ikke-opstillede tegneserie-figurer ved almindelige valg i henseende til denne “ikke-afstemning” Hyppigheden er givetvis nogenlunde den samme. Som sagt, vi fik selv 1 stemme, alene det tyder vel på “roterende fis i kasketten” i denne afstemning.
Ellers vil vi gå i gang med at pakke kamera-batterier til en nordvestjydsk højskole, digitalt optageudstyr og og en Garmin-GPS med kort over Botswana med tilhørende sol-paneler til Århus Universitet og så er der en hel bunke kamera-sager på vej til en større dansk humanitær organisation.

Og så får denne skribent osse lige lidt motion, da der kommer en enkelt palle ATC. Det er altsammen mægtigt fint, bortset fra, at vi allerede nu skylder 2 paller væk. Nå, man kan jo altid glæde sig over, at det går godt derovre, men så godt havde det nu ikke helt behøvet at gå.
Til gengæld kommer det nu ikke til i fremtiden at gå særligt godt for et firma i den mere esoteriske del af hifi-branchen, MJSA, som vi tidligere lige kort nævnte. Nu ville det måske “klæde” de 2 danske hifi-fora at “springe ud” som forsvarere for den almindelige anstændighed i en kriseramt branche, for der er altså virkeligt tale om en sag, der får brugtvognsforhandlere til at stige i folks almindelige agtelse altså ihvertfald i forhold til det her. Nå, de gør det, som de altid har været bedst til: Overhovedet ingenting!

Der er tale om en aldeles komisk PR-håndtering af et handelsforløb med tilbageholdelse af depositum på ikke helt pebernøds-agtige 35.000,- Selv den med rette berygtede handelsmand med speciale i lurendrejeri og udlejning af sundhedsfarlige boliger til landlige ludere “Låsby-Svendsen”, får virkelig kam til sit sparsomme hår her af MJSA. Lidt trist for den almindelige anseelse i branchen, at sådan noget her kan passere uden andet end et par “små-skvulp” fra den ene (og fattigere) part, som aldrig fik sine højttalere. Personlige erfaringer er jo altid de bedste, men det ville dog have været bedre med lidt tydelige eksponering af de mere “brådne kar” i branchen. Som vi vist oplever her og det burde vel medføre, at ikke andre behøvede gøre de samme smertelige erfaringer, skulle man vel synes.
Ak ja, en branche uden ambitioner eller blot almindelige rimelige forventninger om almindelig lov og ret…Der er altså gået lidt “SAS” i det her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *