Babu!

I dag burde have været en rigtig driverdag, men allerede fra starten udarter alting allerede til ganske urimelig travlhed. Vi skal babu en tur op på Århus Universitet og så er der lige et par andre ture i nogenlunde samme anledning.

Nu er det bestemt ikke dårligt at få sig lidt tiltrængt frisk luft efter gårsdagens foreteelser på et hifi-forum nær os. Som naturligvis endte lige præcist der, hvor enhver idiot kunne have forudset det længe inden det startede. Naturligvis med, at forummet hurtigst praktisk muligt vil lægge permanent låg på affæren med kunden og krejleren, som hapsede kundens depositum uden at levere nogetsomhelst. At hænge sådan noget fortjent ud, uha nej da! Man er jo i sin syge selvforståelse til for brugerne men det er nok nogenlunde på samme subtile måde, som fagforeningerne i den daværende Sovjetunion var “arbejdernes sande venner” Hvem behøvede så fjender, arbejderne da ihvertfald ikke!

Det værste ved dette hifiens mini-samfund i terminalt forfald er det så, at bidragyderne blot cykler rundt som en sanseløs indavlet hunde-flok, bidende af alting men især hinanden. Normalt vil der i et levedygtigt samfund være fornuftige folk nok, som fastholder det nødvendige fokus på løsningen af et problem. Problemet er ganske simpelt og derfor i denne jammerlige parodi på et rigtigt samfund fuldstændigt uløseligt. Mindst ligeså uløseligt som alle andre problemer, simple eller komplicerede eller ikke-eksisterende, ville have været. Det værste er så, at langt de fleste straks vil glemme denne episode og glæde sig over, at alt er blevet løst. Nej, det er det ikke, det er blot blevet glemt og det desværre næsten allerede inden bank-overførslen er sket. Frem og tilbage i denne sag er IKKE lige langt. Det er sådan noget aldrig!

At de få tilbageværende aktive skribenter på disse fora længe har været ført af et flertal af totalt “marginaliserede kældermennesker” har vi været inde på mange gange før. Det er naturligvis en nødvandig konsekvens af, at ingen skriver nogetsomhelst blot periodisk interessant derinde, og det fører jo uundgåeligt til, at alle rimeligt socialt velfungerende mennesker permanent søger andetsteds hen. Når det eneste nye eller gamle alligevel er inkompetente menneskers skænderier og forslag om ting, som de jo principielt ingenting ved om, så er værdien for tænkende mennesker noget begrænset. Blandt de mere interessante tråde i den seneste uge har været et såkaldt “branchemedlem”, der i forbindelse med en ny el-installation i et nyt hus frarådede (af lydmæssige årsager, naturligvis) installation af 5 gange 2.5 kvadrat netledning i huset. Fordi han naturligvis fagligt legitimeret vidste, at 5 gange 1.5 kvadrat installationskabel lød LANGT BEDRE..See, se at komme væk, allesammen fra det her galimatias!

At debatten om MJSA udartede til inderlig selv-destruktiv kritik var både forudsigeligt og uundgåeligt. I tilstrækkeligt de-civiliserede samfund (vi mindes atter Goldings bog “Lord of the Flies”) straffes den adfærd jo ikke, som i mere velfungerende og levedygtige samfundsstrukturer ville være strafbar, ja den kan ligefrem vise sig at være HENSIGTSMÆSSIG. Som det så lydmæssigt fixerede branchemedlem med sine pudsige tanker udi almindelig elektriker-praksis. Ham der siger det indlysende og rigtige kan vel ikke være rigtig audiofil, nej vel?

. Når man som Brok og Mastervol og Virious og de andre fjolle-pseudonymer ikke bedre formår at føre “kunsten videre” end til at sidde og lege “lomme-diktatorer” og blot på skrømt spørge (på denne side i går), hvad de skal gøre (uden gide høre det trælse og indlysende svar), ja, så er de simpelthen “spild af plads”

Branchen og den herlige interesse fortjener bedre, og ALT ANDET er altså bedre end dem her. Også slet ingenting. Det kan godt være, at Århus Hifiklub og hifi4all ikke gør en skid (det gør de ikke, slet ikke) men de står altså alligevel i vejen for noget. I denne omgang stod de i vejen for ret og rimelighed. Keep up the good work, boys! Nu ved vi hvor vi har jer. Det vidste vi nu osse før, og den såkaldte “marginal-nytte” ved at vide ting med 105% sikkerhed fremfor blot 100 er vel egentligt beskeden.
Vi gentager lige vores helt, helt gratis råd: Find dog nogen der kan skrive noget anstændige mennesker gider læse! Det bliver helt klart op ad bakke, men sådan er det med alting, når man er nede på bunden.

2 meninger om “Babu!”

  1. Hej Mikkel
    Tjah det er vel et rigtigt godt spørgsmål efterhånden. Jeg kunne komme i tanke om et par stykker (en enkelt hedder Peter til fornavn og er fremragende. og underkendt fordi han skrev i det forkerte blad dengang der var 2) og prioriteringen ville bestemt være skriveevner frem for alt.
    Lad mig lige tænke lidt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.