Lytte-sofaer og andre tilbud.

I dag har vi så urimeligt travlt, at morgenordene bliver tilsvarende urimeligt korte. Vi skal jo for eksempel sikre, at en større installation på et lokalt successfuldt museum af en mængde ATC SCM 7-højttalere kan finde sted som planlagt og samtidigt er der byggemøde og forresten rejsegilde i et absolut større byggeprojekt, som vi er tæt involveret i. 
Der skal osse lige laves kabler til lidt aktive monitors, leveres delefilter til Århus Universitet, samles lidt eksotiske ting som f. eks det ret esoteriske Metric Halo-lydkort tillige med lidt superfede Neumann-mikrofoner af den helt rigtige slags og så skal der produceres halvfabrikata til en større ligeledes universitets-installation i næste uge. Og så er vi slet ikke kommet til en masse projektorer og kameraerer til et østjydsk gymnasium og 6 Røde teatermikrofoner til en ambitiøs lokal kommuneskole osv. osv., hårdt arbejde, det her. Ikke mindst hårdt at bevare pessimismen!

I den mere private sfære er der ved at blive etableret en ordentlig lyttesuite hernede i “røverhulen” mens vi stadigvæk ikke er helt færdige med vores pejsestue. Hvis nogen af vores læsere skulle have eller have kendskab til passende flyder-agtige sofaer eller måske bare rimeligt behagelige danske møbelklassikere, som kan passere fru Dahl Vikkelsø Mathiasens akutte kritiske falkeøjne er vi klar med tegnebog og transport. 
Hjælp, vi har stadigvæk alt for meget plads!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *