Sidste dag!

Så er det den allersidste dag, hvor den nyligt sammenbragte Dahl Vikkelsø Mathiasen-familie med de 2 hunde-kræ er boligløse og henvist til kolonihaven uden el eller varmt vand. Eller ret meget vand overhovedet, det smådrypper ihvertfald kun. Heldigt undertgnede kommer fra en lillebitte ø helt uden rindende vand andet end det, som dryppede gennem det utætte tag. Sådan en opvækst har jo heldigvis ikke medført egentligt hysteriske personlige hygiejne-standarder og da slet ikke til en selv…
Nej, i dag ligger vi begravet i hushøje læs af flyttekasser mens vi til gengæld i morgen vil bo i paradiset i Åbyhøj. Derude ligger jo den veritable kunstneriske smeltedigel og egentlige kreative kraftcenter for hele Århus, ikke dårligt når vi nu selv skal sige det. Lige i den retning kommer i det mindste undertegnede til at trække noget ned, men det gør vel næppe så meget når nu alle de andre er så brilliante. Man ser dem ihvertfald meget tit i medierne, så det må de vel være.
Nå, men vi er altså stadigvæk i dag at træffe i Åbogade 40 i den ydmyge baggård, som vi har benyttet siden firmaets spæde start. En lille smule vemodigt at flytte og også helt vildt fantastisk fedt.
Åbyhøj. here we come!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *