Gulvslibning m. m.

Nu er denne side ikke så forfærdelig karrig med at kaste lud rundt omkring, måske der gemmer sig en skabs-inder/pakistaner i undertegnede. Dernede er det jo åbenbart ganske populært at kaste med syre og sager mod de kvinder, man ikke kunne få. Selv om man måske ikke skulle tro det er denne skribent faktisk osse en enkelt gang blevet afvist selv uden dog at gå helt til yderligheder. Et enkelt afbrækket sidespejl på hendes bil var vist alt, hvad det blev til men det er vist noget der skete i en fjern, fjern galakse for længe, længe siden. Surrealistisk som at der nogensinde engang var kærlighed når samme kærlighed nu forlængst er forbi..
Nå, helt så slemme er vi vel ikke, men vi skal da i forbindelse med gårsdagens tekst lige henvise til det billede af Kirsten Lebech, som stadigvæk findes på netsiden Stiften.dk. Enhver kan udfra det selv vurdere teksten i går men ligefrem vanvittigt flink kan man vel dårligt sige hun ser ud. For visse mennesker er det tydeligvis ganske ubærligt, at hele verden på tilsyneladende magisk vis hele tiden bliver yngre, mens man selv uundgåeligt bare bliver mere og mere rynket og endnu mindre attraktiv. Næsten så rynket, at lokaltillægget på Århus Stiftstidende kunne hænge fast i rynkerne i særligt grelle tilfælde. At manden forlængst er rendt med sekretæren eller måske endda med sekretærens datter gør jo heller ikke akkurat fremtiden lysere. Det er et ubarmhjertigt liv, hvor “En Plads i Solen” (som den engelske forfatter John Braines fabelagtige forlængst glemte bog hed på dansk) engang gav attraktiv kulør men nu som “Dorian Grays Billede” (Oscar Wilde, vi er vist spræng-lærde i dag) bare giver rynker og hudkræft og hår som en høstak. Og så alle de unge piger, som bliver yngre og yngre, Fandens osse!
Nå, den eneste lud vi vil bruge i dag bliver på gulvene i vores gamle lejlighed i Fåborggade, som denne morgen er blevet definitivt rømmet. Derfor er denne tekst jo blevet noget kort men i morgen burde der atter være lidt tid til spøg og skæmt. 
Dagens spøg og skæmt er ellers mest kommerciel, da vi netop har lagt sidste hånd på en større ordre til Mediehøjskolen i København og osse den lokale Studenterradio skal have en bilfuld sager og så er der jo altid det sædvanlige med lidt montering i Ry Hal osv. osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.