Falsk markedsføring!

I dag vil vi afsløre et groft tilfælde sf uhyre tvivlsom markedsføring. Det drejer sig om et firma i den århusianske midtby indenfor den professionelle installationsbranche, der som de fleste andre skumle foretagender er kendt under flere navne. Aps.-et hedder nemlig P. M. Audio, mens firmaet normalt kendes under navnet Pouls Audiobutik mest fordi jo lige er det, som det er. “Poul s” altså, for nogen butik er det ikke og har aldrig været. Allerede her er der noget skummelt over det hele.

Nå, afsløringen i dag er så, at denne butik i lighed med ganske mange andre butikker, for eksempel den fra stiften.dk så kendte noget uhyggelige risskovske strandfurie, “ChangeArtisten” Kirsten Rubech iog hendes firma kke længere kan findes i den fysiske verden. Nu er bevæggrundene noget forskellige, for det er ikke fordi Pouls Audiobutik er gået fuldstændigt på nettet, næh, der forbliver vi for evigt famlende amatører. 

Sandheden er såmænd den enkle, at fra og med i formiddag er vi helt og aldeles fraflyttet Fåborggade i den evige menneskelige jagt efter grønnere græsgange. grønnere bliver det ialtfald derude på Åbyhøjvej 16, hvor vi desværre først kan flytte ind på tirsdag. Det er i den anledning vi lige må understrege, at den nævnte adresse her på siden i Fåborggade altså er aldeles falsk men ikke mindre falsk ville det jo være at skrive Åbyhøjvej 18. Før på tirsdag altså.
Vi kan selvfølgelig sagtens træffes som sædvanligt i Åbogade 40 men ring lige først for en aftale, vi farer lidt meget rundt. Hvis man skulle have lyst til at finde os efter sædvanlig butikstid med en pose øl kan vi træffes i vores kolonihave uden nummer på i allerbedste “ChangeArtist”-stil. Fuldstændig anonymitet uden nogen adresse nogetsteds. Prøv lige for sjovs skyld at “google” hendes navn og se hjemmesiden på hendes firma Eliteprivat. Det er en god modvægt mod at dyrke nogen speciel “elite” at se det her skulle man synes og vel allermindst den aldeles selvbestaltede-og proklamerede.. Selv vores egen hjemmeside kommer i den sammenligning til at se ganske fornuftig ud (det gør den ellers sjældent), men nu er kvindelig visdom vel heller i hverken historisk eller litterært perspektiv koblet særligt uløseligt eller overhovedet tæt sammen med klimakteriet og noget mindre hos fr. Rubech end noget andet sted vi har kikket.
Men som sagt, kik selv efter og se hvad der er dummest…Ellers skal der genlyde en beklagelse for at vi ikke hver dag i disse tider kommer til computeren tidligt nok til at udøve den kære pligt som det er at skrive det her…Det gør vel trods alt en lillebitte forskel derude, det er ihvertfald hvad vi vil vælge at tro. Det betyder naturligvis ikke, at det bliver rigtigere af det på samme måde som man for vores skyld også gerne må tro på nisser og andre fiktive fabeldyr. Som “ChangeArtister” Men prøv nu lige her på tærsklen til fremtiden at se billedet af Rubech på stiften.dk.’s debatside og se hendes hænder. Kik rigtigt, rigtigt godt efter og bliv rigtigt, rigtigt bange!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.