Tid til “take-off” (frit efter Walt Whitman Rostow)

Atter er en kærligheds-mindeværdig den 15. er oprunden i denne måned og hele Universet står atter engang stille for at fejre undertegnede og den umiddelbart kommende fru Vikkelsø Mathiasen. Det vil sige, det er muligt at astronomerne endnu ikke på grund af utilstrækkelige måleteknikker kan måle denne “universelle deceleration” men bare vi selv kan føle den er den selvfølgelig virkelig nok og det kan vi. Denne uge bliver nu noget præget af, at vi vil forsøge at “køre i stilling” til lidt fortjent ferie i de kommende uger, faktisk en tilstand, som vi ikke rigtigt har prøvet de senere år. Som en Merseyside-baseret pop-poetduo engang udtrykte det, så er der altid en tid for at “.. fixing a hole where the rain gets in. And stops my mind from wondering..” uden at dette citat måske er påtrængende relevant i dag eller overhovedet giver nogen mening?

Ihvertfald er det næppe helt sikkert, om Lennon/McCartney havde den konkrete udbedring af borehuller i noget tvivlsomt moderniserede midtbylejligheder i tankerne, da de skrev denne tekst, men under alle omstændigheder er dette tidløst trælsomme arbejde nu altig godt til at få tankerne til at flyve. Flyve som en fugl langt bort til Australien til vores allerbedste “mates” dernede, Wendy og Brenton i Adelaide når vi nu af talrige praktiske grunde ikke selv kan gøre det lige nu. Nå, men vores huskøb i Åbyhøj er nu altså “ganske vist”, som det hedder og efter at kreditforeningen har konstateret, at der rent praktisk osse ER et hus på grunden (tydeligvis en basal erkendelse, som ikke i de senere år ellers har været videre anvendt i “Det Store Boligspil”) så er det blot at begynde at forestille sig i liv i den kulturelle “smørhuls-oase” Åbyhøj. Et bedre liv blandt bedre mennesker eller er der mon blot tale om et andet liv blandt andre mennesker? Vi får se, vi håber det første men forventer det sidste…
I den anledning skal vi også lige huske at minde om, at der den 1. september er mulighed for at vise eventuel mandlig muskelkraft i forbindelse med flytningen her fra Fåborggade, men denne invitation skal vi nok huske at bringe mindst et par gange mere. Vi skal heller ikke undlade at sige, at denne herlige patricierlejlighed dermed er ledig til eventuelle lejere, og vi videregiver gerne alle data. Nok utidig propaganda for i dag.

Nå, vi må desværre tilbage til det, som i den angelsaksiske verden hedder “doldrum”, et ord, som for denne skribent altid har været forvekslet med det anderledes gode danske ord “rørdrum” (en større dansk tynd/langbenet vadefugl i storke/trane-familien) Og som vist bedst oversættes med “trummerum” (ikke “rørdrum” altså, det andet!) Hvis dagens korte tekst i dag har været lidt “flyvsk” som en lettende noget gumpetung ja altså trivelig storkefugl, er det naturligvis ikke noget tilfælde. Kærlighed er jo ifølge de fleste kliniske psykologer en lettere psykose-lignende tilstand, og vi beder derfor vores abonnenter bære over med os i dag. I morgen skal det nok blive helt anderledes kedsommeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.