Ferie og så alligevel ikke helt.

Efter et par dage med server-nedbrud er det ved at være sidste chance til at ønske alle vores kunder rigtigt god og helsebringende sommerferie. Vi vil selv i det snarligt kommende klare lys fra det tilstundende bryllup drive lidt i de kommende uger men det betyder nu ikke, at vi er fuldstændigt uden for rækkevidde. Det betyder blot, at man nok må forvente en smule længere svartid på mails men vi plejer jo osse at være rimeligt hurtige synes vi da selv. I dag mandag den 22. juni er der dog “business as usual” men fra i morgen tirsdag vil telefonvagten blive varetaget af vores vakse og muntre montør, Kevin på 41178680. Vi vil dog selvfølgeligt kommunikere internt dagligt, så tøv endelig ikke med at sende os en mail hvis det er vigtigt. Osse hvis det ikke er..Eller altså ringe til Kevin, som er en overordentligt erfaren mand på trods af sin ungdom.
Nå, men det er altså altsammen først fra i morgen tirsdag den 23. juni og nogle uger frem. Hr. og den snarligt kommende fru Dahl Vikkelsø Mathiasen takker for jeres allesammens indsats i det gamle ferieår og glæder os til snarest at høre fra jer igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *