Et løfte vi agter at holde (hvis det er muligt)

Så er det atter en udfordrende dag med såvel større som mindre byggerier. Vi skal nemlig i gang med at “bygge” såkaldte “patch kabler” til diverse krydsfelter og så skal der også lige bygges nogle ekstra stereomikrofon-sæt. Egentligt underligt med det dér ord “bygge” i den her sammenhæng for det giver jo ikke rigtigt nogen mening synes vi. Det er dog konventionen at man alligevel bruger ordet i betydningen nærmest “lodde” eller “crimpe/klippe” og det hjælper helt sikkert altsammen når man skal forklare kunderne, hvorfor specialkabler er så sindssvagt dyre. Enhver kan jo naturligvis sagtens se, at noget jo SKAL blive dyrt når der ligefrem skal en arkitekt indover. Tjah ord er fattige, vi andre lodder eller crimper og det er vældigt nemt. Når man kan er det ihvertfald ganske let, som at cykle sådan nærmest. Det sværeste er næsten at finde på allle de syge forklaringer på, at noget så simpelt overhovedet kan være så ubegribeligt svært. Ellers er der osse et rigtigt byggemøde på dagens program, et af dem med huse og alting indblandet og det bliver vældigt fint. Mest fordi vi selv er hovedleverandører…

Ellers kan vi da ud fra egne ganske nylige erfaringer fra berøring med bankverdenen (i går eftermiddags faktisk) sige, at de er overordentligt flinke og imødekommende ja faktisk så rare, at der må stikke noget under. Det gør der nok også, mon ikke de blot kalkulerer med at vi betaler deres penge tilbage engang? Nå, det kan vi vel også nok endda. Flinke og rare vil vi også selv forsøge at være efter de seneste par dages måske lidt skarpe omtale af den lokale hifiklub. Ikke at vi på nogen måde har sagt noget forkert synes vi det gør vi jo også kun uhyre sjældent (til gengæld indrømmer vi det så ja vel uhyre sjældnere..). Ligeså lidt som klubben overhovedet har gjort nogetsomhelst rigtigt eller rigtigt noget overhovedet. Næh, det er såmænd mest det, at livet måske lige er det korteste til at behandle så indlysende fjollerier som det her og enhver begrundet kritik indebærer jo i et eller andet omfang, at man jo faktisk tager fænomenet alvorligt og det er jo lige i det her tilfælde noget svært. Vi beder dog alligevel om forladelse for at have berørt denne aldeles ligegyldige lokale klub-dannelse, men det er altså altid trist at se, hvor meget magt korrumperer osse i det helt små og hvor meget det alligevel skader en hobby, som allerede er noget ramt af almindelig elmesyge-agtig “svindsot”. Selv sætter vi os tilbage foran vores nye/meget gamle megastore Altec-Lansing og JBL og andre antikviteter og der kan vi glæde os over, at der var en tid engang, hvor alting var anderledes og hobbyen mere respektabel og undertegnede var endda selv med. 
Nå, tilbage til byggemødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *