Ak ja, at forsvare det uforsvarlige.

Vi har holdt et par driverdages ferie i Co. Mayo i det allervestligste Irland og vi beder naturligvis om forladelse i samme anledning for vores svigt her. På denne tur blev det tillige mere end almindeligt sandsynliggjort, at denne skribent inden de de snarligt opdukkende bryllupsbilleder nok bliver nødt til at stramme sig lidt op. Nu er der ganske vist ikke noget forkert i at være nogenlunde ligeså trivelig som alderen normalt foreskriver, men derfor kan man jo stramme skroget lidt op, ikke mindst fordi det er relativt overkommeligt endnu da. Ikke at skjorten strammer særligt endnu, men det kan den sagtens komme til og det må vi nok hellere gøre noget ved, så i den kommende tid bliver disse morgenord noget korte og cykelturene noget længere igen. Alt for den kommende fru Dahl Vikkelsø Mathiasen, for en så ædel sag er intet offer for stort og da slet ikke disse vidunderlige solbeskinnede morgener.

Ellers kan vi jo se, at vores som altid ganske uskyldige kommentarer til vores venner i Århus Hifiklub atter trods en placering langt nede i teksten er blevet sakset og citeret og det har naturligvis kaldt selve formand Mastervol ud til forsvar ja, for hvad egentligt? Vi spår formand Mastervol en stor karriere indenfor den offentlige forvaltning, for mage til forsludret svar skal man da lede noget længe efter. Ifølge ham kører klubben bare derudaf og har mirakuløst nok samme antal medlemmer som den altid har haft, enmlig en 13-14 stykker. Som han dog godt nok ikke hverken kan ringe til eller på anden måde mønstre da det er pinse (!!) Ja, og da jo ingen i dag har moderne hjælpemidler som iPhone med google-mail eller anden bærbar telekommunikation ja faktisk er det vist slet ikke blevet opfundet endnu det dér med at snakke sammen. Oven i det hele kommer der så den afgørende ydmygelse, som sender Simon Mastervol helt op i det røde felt: En skiderik og misdæder og sikkert også certificeret kannibal registrerer nemlig det p.g.a. almindelig inaktivitet ledige domænenavn Århus Hifiklub og stikker det drillende op i fjæset på vor ven Simon. Mastervol svarer, at det sandelig er HANS navn selv om han altså vist ikke bruger det. Eller rettere, det gør han jo ikke, ellers ville andre vel næppe kunne registrere det. Enkelte læsere er vel her drysset ned af konstorstolene af almindeligt hysterisk grineflip, ellers ville nok flere have bemærket denne mærkelige måde at tackle særdeles berettiget kritik på fra vor inaktive ven her. Som altså så kompenserer almindelig mangel på aktivitet med tilsvarende ildhu i forsvaret for det mest uforsvarlige af alt, nemlig ingenting.

Som altid ser vi en voldsom virtuel enemands-netaktivitet som erstatning for den egentlige vare, nemlig et meningsfuldt klubarbejde, hvor man mødes og lytter. Det ER der ikke nogensomhelst erstatning for og alle andre trakasserier på nettet om ingenting er netop, ja overhovedet ingenting. Jo heftigere noget skal forsvares jo mindre er der ofte at forsvare og lige her er der overhovedet ingenting. Derfor bliver vildskaben naturligvis ultimativ fordi enhver uden nogen synssans sagtens kan se, at “Kejseren jo ingen tøj har på” Derfor udarter det hele sig til ren dansk “McCarthy”-isme, hvor en råbende mand hævder eksistensen af en klub uden at der nogensinde føres det ringeste bevis (som McCarthy jo osse kun gjorde ved at fægte med et stykke papir, ingen måtte se) for, at det amerikanske Forsvarsministerium er fuldt af kommunister (eller altså Århus fuldt af medlemmer af Århus Hifiklub) DET er simpelthen den største vits af det hele og den allerstørste bjørnetjenste denne lamme klub kan gøre hifi-miljøet i Århus. Vi ved ikke, hvem der p.t. ejer varemærket “S. S. Titanic” for større passagerskibe men så vidt vi ved gør Cunard Line det ikke længere, de eksisterer iøvrigt heller ikke. Når noget forlængst er sunket som “Titanic”så plejer der jo heller ikke at være kø for at lave et mere. Navnet har så vidt vides ikke været genbrugt siden, dette navn for en dødssejler, men de har nok bare ikke haft en Mastervol som informationsrådgiver. Som…
Som engang det længstsidende engelske Parlament, det såkaldte “Long Parliament, som sad omkring 20 år til fordel for ingen og intet) så er det vist bare at få lukket ned hurtigst muligt. Alt andet er bedre, ingenting ikke nogen undtagelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *