Lidt måske ikke helt uberettiget selvros

Vi bliver ind imellem spurgt om, hvad det er vi sælger og det endda osse af adskillige af vores gamle of faste kunder. Det er ikke et nær så dumt spørgsmål, som det kunne se ud mest fordi vi spænder overordentligt vidt, synes vi da selv. Derudover kan det jo måske osse forekomme ganske overordentligt vanskeligt at gætte med nogen rimelig sikkerhed eller blot sandsynlighed ud fra vores hjemmeside. Nå, men vi remser lige op fra i går, som var en ganske typisk dag “på fabrikken”:
1 Panasonic plasma-TV til et filmselskab.
1 pladespiller til et østjydsk museum(!)
1 specielt multikabel og div linedrivere/kabler til et lokalt pensionist-jazzband.
1 dyr headmike til et østjydsk cirkus
1 EAR-forstærker til et større landsdækkende tele-selskab
1 bunke batterier til et lokalt børneteater
1 Neumann sangmikrofon til en “syngende lærer”
1 Neumann studiemikrofon til et semiprof. hjemmestudie
1 brugt antik rørforstærker til en gammel ven i København
1 zeppeliner til et lokalt videofirma
1 Sennheiser trådløst sæt til en lokal lydmand
1 guitar- og en basforstærker til et lokalt kollegium
Plus alt det sædvanlige løse: Reparation af en 32-kanals mixer, en god bunke specialfremstillede kabler, et par højttalerdelefiltre osv.osv.
Nu er det som sagt ikke hensigten at “prale” her, men mere at beskive, at vores aktiviteter på trods af firmaets lidenhed er ganske omfattende. Ja, man kan vel i virkeligheden omvendt sige, at det netop er firmaets beskedne størrelse, der giver vores betydelige manøvredygtighed i den kommende tids forventelige storme. Denne sommer kommer nok også i vores pro-branche til at blive noget i retning af den kamikaze-storm (egl. “Den Guddommelige Vind), som i 1281 udslettede den mongolske fyrste Kubilai Khans invasionsstyrke ud for Japans kyst. Selv om man dengang godt som fornuftige og erfarne (ellers kunne man nemlig overhovedet ikke sejle oceangående skibe med deres komplicere rigning og sejlføring) søfolk givetvis kunne mærke, at stormen var undervejs, hjalp det altså ingenting. Det vil sige, noget hjalp det jo, for Japan reddede sin særegne selvstændighed indtil den amerikanske flådekommandør Matthew Perry med sine “Sorte Skibe” sejlede ind i Tokyos havn i 1854 og for altid ændrede Japans isolerede status.Så var man ligesom tilbage ved udgangspunktet alligevel.

Ingenting varer for evigt og det gjorde stormen og dens resultater dengang i 1281 selvfølgelig heller ikke. Det varede rigeligt længe nok til at de, der dengang blev berørt af stormen alligevel allerede forlængst havde været stendøde i mange hundrede år inden det blev anderledes. Det må vel rimeligt således kunne beskrives som “en slags ligemeget” og det var det naturligvis osse. På samme måde med dem, som allerede inden det blev svært alligevel klappede sammen som en “våd søndags-Berlinger” som ikke mindst vores gamle firma sidste år, savnet af ingen og elsket af færre. Nå, det er som sagt ingenting imod den “kamikaze-storm”, der venter i de kommende måneder. Om man forventer den eller ej er så desværre lidt ligemeget, den rammer alligevel.
Nå, selv glæder vi os nu vældigt meget til sommer og det kan man vel ikke bebrejde os? Det var så den reklame-selvros vi havde valgt at bringe i dag. Det skal nok vare et godt stykke tid, inden vi gør det igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *