Den nye “Visnepolitik”

Dagen i dag, som potentielt kan blive en fantastisk stor dag for vores lillle firma og familie, starter desværre så tidligt, at vi først senere engang i dag vil kunne færdiggøre dagens spændende emne, som er nævnt i overskriften. Det giver jo så til gengæld ikke-historiekyndige en enestående mulighed for at orientere sig i et emne, som de allerfleste (heller ikke) ved noget om med den sørgelige baggrund i den uhyrligt mangelfulde historiske viden og bevidsthed, som det danske skolesystem så uhyre målrettet har dyrket siden 1960-erne engang. Som sagt, det retter vi en smule op på senere i dag! Hvem kunne dog også være bedre til at stille de ustillede helt selvfølgelige spørgsmål? Selvfølgelig alle mulige andre, de gør de bare alt for sjældent!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *