Con Amore

Desværre tvinger presserende nødvendigt arbejde os i dag til betydelig kortfattethed. Vi bliver nemlig i disse timer bombarderet med fantastiske, varme, dejlige, smukke og opfindsomme mails fra alle sider og mange verdensdele i forbindelse med vores bryllypsplaner, som vi naturligvis må svare på. Det bliver en herlig tid og det allerbedste ved alle disse snesevis af svar er den forrygende spændvidde i musikken, sproget, personerne, tankerne og sikkert osse deres stemmeafgivning ved det kommende EU-valg, som findes i folks skriverier. I det hele taget er det eneste sikre fællestræk ved alle vores venner og kunder jo, at de er så helt ubegribeligt forskellige. Det er helt sikkert derfor alle dage i vores virksomhed er så anderledes, at vi hele tiden møder udfordringer og opgaver, som vi aldrig har tænkt på tidligere. Det er helt sikkert derfor, vores arbejde er så givende og aldrig bliver rutinepræget og det er vi meget taknemmelige for naturligvis. Vi håber i al beskedenhed heller ikke, at vi unødigt keder vores egne kunder..
Nå, tilbage til dette “con amore”-arbejde. Må det aldrig høre op. Som kærligheden til (..indsæt navn her..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *