Bare rolig!

Vi er kommet lidt i tvivl om, om nu denne føljeton-kortform er den allerheldigste for fremlæggelsen af store samfundspolitiske teorier som den i går, men brygger dog alligevel i smug videre. Det er også svært at lade være i disse dage, hvor selv landets konservative udenrigsminister gør knæfald for den iranske folkemordsbenægter og præsidents tagen hele verden som gidsler i FN, mens en lallende magtesløs (det var vel derfor han oprindeligt blev valgt) generalsekretær blot sidder og ser orientalsk uudgrundelig ud. Det kan til alt held forveksles med dybsindighed men er det nu næppe. Man må vel forestille sig en tilsvarende grad af forståelse fra den kristne “sekt” (findes der iøvrigt kun kristne sekter, vi hører da aldrig om andre) Faderhusets side, hvis de vel på samme berettigede måde klagede over den udbredte “hatespeech” som man hører overalt som racisme? Nej, det kan man selvfølgelig ikke ganske på samme uforståelige måde, som man sagtens kan forstå højtråbende flagbrændende fjernstyrede galninge og deres naturlige krav om “respekt” for alt det, de har udrettet. Hvis der altså lige havde været noget.

I det hele taget er verden lidt af lave i denne tid. For eksempel kan man med lov-religiøsitetens fuldkomne ret til enhver tid hævde, at totalt tilslørede kvinder ikke alne kan benytte vilkårlige menneskers buskort som lovlig rejsehjemmel. Inden man nu får det indtryk, at vi hylder racismen i denne udtalelse skal det vel med, at i naturvidenskaben opererer man jo sædvanligvis med, at hvis man ikke kan falsificere et udsagn er det ikke nødvendigvis fordi det er sandt, men tit fordi udsagnet blot ikke giver mulighed for det. Det bliver det blot ikke rigtigere af, og man kunne vel med nogenlunde selvsamme selvfølgelighed påstå, at ingen af de tilsvarende kvinder nogensinde var de samme som dem på billederne som at de altid var. Ingen får det åbenbart nogensinde at vide alligevel. Ingen har jo åbenbart i sinde at håndhæve nogetsomhelst om ellers årtusindegammelt kontrolpåbud, idet nordisk ret altid har krævet, at den person, der skulle belønnes eller dømmes, var entydigt identificeret. Så venter vi så kun på, om tilsvarende lempelige regler også gælder for eventuelle danske medlemmer af Ku-Klux-Klan, hvis traditionelle klædedragt vel ikke adskiller sig synderligt fra disse omvandrende villatelte. Om de tilsvarende giver frit lejde til almindeligt bussnyderi at have klanens ellers fine hvide karnevalskostume på ved vi af gode grunde endnu ikke. Mest fordi et Ku-Klux-Klan-medlem som en selvfølge øjeblikkeligt ville blive lynchet på Strøget i Århus mens andre for en Mars-boer sikkert ellers identiske klædninger med sprækker til øjnene er helt ubegribeligt respektable. Iøvrigt pudsigt, at så uhyre få tilslørede kvinder er klædt i hvidt som de ulastelige klan-medlemmer (som endda ellers mest opererer i mørke), det er ellers en praktisk farve i varme lande. Måske de blot er uvidende? Det skal man vist heller ikke spørge om.

Der er faktisk en sjov “sløjfe” ved denne her maskering, som vist ingen hidtil ingen har kommenteret. Den danske lov muliggør faktisk, at enhver, som også udenfor en bank bærer rundt (og det også i lommen) på en sammenfoldet halvmaske a la Bjørnebanden faktisk uden synderlige problemer kan blive dømt for bankrøveri, selv om vedkommende altså slet ikke har været inde i banken endnu. Det er faktisk principielt kriminelt for alle tilslørede hue/hættebeklædte unge og andre formummede mennesker blot at passere på fortovet udenfor en bank for slet ikke at tale om at gå ind i den. Nå, der er mange andre pudsigheder derude. Som for eksempel at vores udenrigsminister i et sjældent sobert øjeblik skulle komme til at overveje, om Danmarks deltagelse i FN´s absurde racisme-konference som “pris” for, at de islamiske lande MÅSKE vil deltage i den planlagte klimakonference i København måske er særligt fornuftig. Belært af erfaringer fra alverdens skolegårde burde det ellers stå lysende klart, at den lille rædde elevs “køben sig fri” for bank i dette frikvarter med slik ikke er nogen holdbar permanent løsning overfor de evige bøller. Enhver forhandling under tilsvarende uacceptabelt pres er jo forlængst ophørt med at være en forhandling. Afpresning er og bliver afpresning og fører blot til større afpresning, ALDRIG forhandling. Måske Per Stig bare ikke er blevet drillet i skolegården, han ser ellers skidedum ud. Brilleabe æv-bæv!

Det svarer ganske fint til de også konstant igangværende forhandlinger med de somaliske pirater. Det eneste man kan forhandle om er altid prisen og det er jo altid gunstigt for sælger og hør-hov, er der forresten ikke noget “hate-speech” forbundet med det dér pirat-begreb, som FN måske osse burde tage op?. Der er vel i virkeligheden blot tale om sobre forretningsmænd i søfartsindustrien, som i al fredsommelighed dyrker verdens sandsynligvis næst-ældste erhverv? Det er vel i virkeligheden tale om et zionistisk/USA-inspireret komplot mod menneskeheden at kalde disse samspilsramte stakler sådanne nedladende ord som “pirat” Ja, det er ihvertfald ikke nemt at få meget fornuftig tale ind i det her. Fornyligt sagde en dansk sømand i området jo som sandt var, at det jo var umuligt at skelne mellem somaliske pirater og det, som han kaldte “almindelige fiskere” Hvis man altså kunne forestille sig der var nogen på samme måde som at der sikkert heller ikke er ret mange lavtydende bygmarker midt i et heroin-område. Han gik dog så langt som til at anerkende, at langt hovedparten af disse “fiskere” var svært bevæbnede, men det var vel for at beskytte deres fangst mod piraterne og så var det vist fint alligevel. Nu foregår kapringerne altid langt fra land i internationalt farvand og der er der altså skidedybt og der fisker man normalt aldrig. Mest fordi der næsten ingen fisk er i de frie vandmasser med havdybder på flere tusind meter. Det burde enhver stupid sømand vide, men det er tydeligvis ikke tilfældet.

Derfor er der selvfølgelig heller ingen fiskere derude på dybhavet ud for Somalias kyst og det er der heller ikke ude midt i Atlanten. Alle dem der fræser rundt er enten pirater eller pirater. Det er blot altsammen latterlige argumenter for ingenting at gøre udover at fiskeri fra speedbåde vel heller ikke nogen steder i verden har vist sig videre økonomisk. Som at deltage i en konference, hvor slutdokumentet allerede er skrevet på forhånd (!!!) Hvad Fanden deltager Danmark og Per Stig Møller dog så for i denne farce? Vi glæder os allerede til klimakonferencen, hr. Stig Møller. Blot underligt at ikke osse det slutdokument allerede er skrevet. Kender Danmark da slet ikke de nye demokratiske spilleregler?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.