Rogers Jewellers, Kalgoorlie W.A.

I dag skal vi lige huske at reklamere for denne lille perle af en guldsmedeforretning. Den ligger på Hannan Street i guldminebyen Kalgoorlie i Western Australia og den monsterstore åbne guldmine ligger helt bogstaveligt for enden af gaden mindre end en kilometer væk. I Australien har man en nogen særegen måde at benævne steder. I tilfældet Hannan her er det logisk nok, da Patrick Hannan var den første guldgraver, mens man i det relativt nærliggende Norseman såmænd opkaldte byen efter et særligt fortjenstfuldt æsel. I langt de fleste tilfælde rækker australiernes fantasi nu ikke til at opkalde steder efter andet end forskellige oprindelige aboriginal-betegnelser. I denne del af Australien er der nu ligeså få “abo´s” tilbage som der er sideveje på hovedvejen til Kalgoorlie, nemlig ingen, men alle de pudsige navne består i denne farverige del af verden. I alle de farvenuancer, som rødligt støv overalt muliggør.

Anderledes dér midt på hovedgaden hos Rogers Jewellers. Det var nemlig lige der, den underskønne kommende fru Olsen for et par år siden stoltserede med sin nye forlovelsesring, som netop havde dræbt Visa-kortet. Hendes smil gjorde det nu altsammen mere end rigeligt værd og måske vi i dagens anledning kan få hende til at uploade disse billeder fra dengang verden var før. Ja, det var endda dengang dette firma slet ikke eksisterede endnu. Det er naturligvis osse derfor, vi atter en gang vil følge vandledningen fra Perth de godt 500 km. ind i landet for denne gang at skaffe de passende vielsesringe. Hvis man skulle mene, at det måske var at gøre lidt meget af det, så er det kun forbi man ikke har set den underskønne fr. Olsens strålende smil. Frem med billederne! Nu hjalp det selvfølgelig osse, at solen bagte som den nærliggende høj-ovn men allerede udgangspunktet var nu skønt nok..

Dagens vigtigste mission bliver således at aftale detaljerne med mr. Rogers og det vil da bestemt medvirke til at gøre dagens mere manuelt-trivielle gøremål mere interessante. De består iøvrigt af en ladning musikanlæg til Politiet, et ditto til en kendt tryllekunstner, lidt fladskærme til byens største uddannelsesinstitution, forberedelser af en anden auditorie-installation og så lige et besøg i en motionsklub i Ry. Atter engang tak til alle de rare mennesker, som har givet vores navn videre til disse lokale initiativer, I er uvurderlige for os! Iøvrigt klatrer elektriker Kevin rundt på et stillads på Ry Højskole det meste af dagen, pudsigt nok, Ry er åbenbart en meget aktiv by.

Og så er det alligevel altsammen lige præcist i dag ganske uvæsentligt i sammenligning med de virkeligt vigtige ting i livet: At få den underskønne fr. Olsen til at stråle i forårssolen som dengang foran Rogers Jewellers på Hannan Street, Kalgoorlie, W. A.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *