Arbejde, arbejde!

I dag vil vi forberede vores læsere på, at de uden yderligere advarsler vil kunne risikere at modtage en nytårshilsen fra os. Det afhænger dog naturligvis noget af, om vi har deres mail-adresse hvor personlig den bliver, men vi skal nu nok forsøge at formulere en pæn én. Mest fordi det har været et fantastisk fint år og det med pil opad. Stejlt opad.
Ellers vil vi fare rundt hele dagen i et forhåbentligt succesfuldt forsøg på at nå at ekspedere de sidste ordrer i år. Vi kommer til at køre vores ellers rummelige Omega til Fragtmandscentralen et par gange, men mon ikke det går endda? I mellemtiden vil vi fundere lidt over, om vi tør afsløre den person i den professionelle branche, som vi beundrer mest, for nytår er jo altid tid for status. Der er heldigvis ganske mange ordentlige personer, der kandiderer til titlen, så vi skal vist have rigget et mål-kamera op på opløbsstrækningen. Til gengæld er der kun en enkelt kandidat til titlen “Årets Nytårstorsk” og han har konstant i årets løb holdt alle konkurrenterne komfortabelt bag sig. Det har naturligvis taget spændingen lidt ud af løbet som osse Lance Armstrong jo tidligere i sine velmagtsdage punkterede “Tour de France”, men det har nu alligevel været en udelt fornøjelse at følge udviklingen i den personlige opblæsning til veritabel “sprængfrø-størrelse” hos denne “Nytårstorsk”-favorit og den efterfølgende hurtige afvikling af samme. På engelsk findes det glimrende udtryk, sikkert fra vikingetiden “to cut down to size”, hvor man jo praktiserede denne kunst temmeligt bogstaveligt. Denne formulering er dog noget svær at oversætte, men det ændrer heldigvis ikke noget ved, at det jo heldigvis lige præcist var det, der skete. Langt om længe, ganske vist, som den allierede undsætning til Baden-Powell og de andre i Mafeking under Boer-krigen, men det skete dog. Gud ER Stor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *