Alt, alt for travlt til dét! 

Nu var det ellers vist Sebastian, der sang noget lignende, selv om han vist blot “var for træt til dét” uden at det vist nogensinde blev fyldestgørende forklaret.
I disse dage har vi desværre helt forfærdeligt travlt, både derude på de endnu ikke helt uvejsomme landeveje og naturligvis med det slidsomme arbejde med at samle det store værk “Poul M. Classic”. Dette storværk kommer i overdådigt udstyr med originale dedikationer, glittet forside og ikke mindst med masser af forskellige grader af anbefaliger fra lokale førende kulturpersonligheder og andre lettere forstyrrede personer. Det sidste er måske noget overraskende, da de fleste jo ikke har set værket endnu, men vi kan da afsløre, at spændvidden alligevel er betydelig. Måske lige i overkanten for vores egen betydelige mangel på smag faktisk…

Desværre er der så uendeligt mange praktiske ting disse dage, at morgenteksterne vil blive resorberet til en senere lejlighed. Vi har et par (ihvertfald på det abstrakte tankeplan) spændende kultur-essays på beddingen. Det bliver nu nok næppe dårligere af.
Ellers skal vi i dag nylevere til Skæring Skole, Forældreskolen, den vældigt hyggelige og idealistiske FairBar, Informations og Medievidenskab på Århus Universitet (en ordentlig bunke), HUM-IT samme sted, lidt sager til Køge Ungdomsskole, lidt supplerende til Mellerup Efterskole efter efterårets mega-storkøb af stort anlæg til hal og alle musiklokaler. Derudover er Kevin Elektriker i gang hele dagen i den store teatersal på Æstetik, osse universitetet, mens undertegnede udover at sende alle pakker og lave bunker af kabler og alskens isenkram (hej Torsten, Ringsted Kulturhus, jeg skal nok sende #Forsigtigt”!) også lige skal på udeservice til en renovering af et antikt sæt Tannoy Det sidste er jo altid noget vemodigt og særligt i betragtning af dette klassiske mærkes senere noget sørgelige skæbne. Nu er distributionen godt nok under omforandring, som det vist hed i krigens tid, men ellers har den danske distribution (både den mangeårige i hovedstaden og den nyligt kuldsejlede såkaldt “professionelle” her i byen) da ellers heller ikke ligefrem været nogen hjælp. Ihvertfald slet ikke hvis endemålet skulle være at sælge varer, og det må man vel mistænke dem for. Nå, men det har de åbenbart selv fundet ud af og endda helt uden vores hjælp. Fordelen for indeværende er jo så også, at det er svært ikke at få fremgang på baggrund af denne historik.
En hel del kunne jo tyde på, at købere i krisetider tænker sig en smule om, når de handler, og det er vi bestemt ikke kede af. Og så har vi vist endda udtrykt det lidt mildt. Ikke desto mindre er da fantastisk, at Viby Amtsgymnasium har fået sig et sæt ATC SCM 40 til det store sanglokale og ikke kun for os selv.
Omtanke? Ja, det kan man vel godt sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *