Svar på berettiget kritik 

Overskriften i dag var jo undertitlen på den sovjetrussiske komponist Sjostakovitj´ 5.symfoni fra 1930-erne engang. Det skal så også være overskriften for os i dag i forbindelse med en lille intern evaluering af nettets veje og vildveje. Det sker som opfølgning af en nylig afsluttet retssag i vores branche.

Vi har ganske vist forsøgt at skabe de rette mytologiske abstraktioner og oldævls-historiske rammer i vores lille daglige satire, men det er ikke lykkedes fuldstændigt. Vi håber selvfølgelig ikke, at nogen må have fået det indtryk, at vi tog parti i sagen, for det var bestemt ikke tilsigtet. Det er nu vist også noget vanskeligt at læse nogen sympati for Kubik-klanen ind i vores tekst. Det kan naturligvis skyldes, at vi slet ingen har. Vi har forsøgt at se humoristisk på sagen og beklager, hvis nogen har opfattet det som partiskhed, det har ikke været hensigten. Når vi skriver, at vi ikke engang vil have et stykke hifi, selv om det er gratis, er det mest fordi vi aldrig ville gide sætte det til. Det udtrykker ingen afstandstagen, selv om det måske kunne lyde sådan, men er blot en konstatering af, at vi er ganske tilfredse med det, som vi har. Det ville også have været gældende for Gamut, Dynaudio, System Audio og alle de andre.

Vores tekster skulle gerne være en humoristisk tilgang til verden og en åbning til folks egen kritiske sans. Vi har ingen færdige løsninger i andet end det professionelle elektrikerarbejde, som er vores firmas virkelige aktivitet. Vi har ingen skjulte dagsordner i vores hobby-skriverier og regner iøvrigt heller ikke med at blive valgt til byrådet for nogen af partierne. Der er heller ingen dulgte marketing-tanker, for vi laver slet ikke markedsføring. Det ville heller ikke hjælpe det allermindste, fordi vi alligevel altid kun har levet af vores ekspertise i professionel lyd, og det broderskab kender os allerede i forvejen.

Vi har aldrig været aktive i hifibranchen og vil aldrig nogensinde blive det. Vi har aldrig reklameret for så meget som en værdiløs 25-øre nogen steder og har aldrig skrevet så meget som et pip nogen andre steder om nogetsomhelst. Vi har ingen butik og får heller aldrig en, og vi har udelukkende hifi som en kær privat hobby og absolut intet andet. Vi har overhovedet ikke noget dørskilt, noget demorum, nogen netbutik, hjemmedemo eller noget som helst andet. Vi er simpelthen ikke en del af radiobranchen ligeså lidt som en elektriker er det. Vi er simpelthen en lille håndværksvirksomhed, andet er der vist ikke at sige, og vi gør ingenting overhovedet for at sælge hverken såkaldte hifi-kabler i fine emballager eller almindelig hifi. Vi står vist heller ikke som andet end forhandler af Onkyo (forkert oplysning iøvrigt). Det salg gør alle andre alligevel meget bedre end os, som iøvrigt hverken har faciilteter eller lager for andet end rent professionelt isenkram. 

Tilbage til den travle hverdag med montering af multikabler og racks til et større studie, for det er lige det, undertegnede har lavet helt siden 1985. Det er vi nemlig gode til.
De bedste ønsker
Elektrikeren uden installatørautorisation (vi har dog også én, der har!) Poul M.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *