Poul Moren

Denne verdens mest elskelige misantrop, min gode gennem mere end 25 år Poul Moren, er død i en alder af 48 år. Mange vil have stiftet bekendtskab med hans spidse pen på dette og andre fora, hvor han med ubegribelig hjælpsomhed øste af sin mangeårige erfaring indenfor hifi. 
Poul kunne fremstå som en lille vred mand, men intet kunne have været fjernere fra sandheden. Når han kom på besøg gnækkede han altid med sin forstads-københavnske dialekt. “Nej, jeg kan ikke lide hunde, ned, Folmer, ned!” Det lystrede hunden naturligvis aldrig, for den mærkede jo som alle hunde og alle børn, hvilket prægtigt menneske der var derinde bagved.

Derfor hoppede den ekstatisk rundt om Poul Moren, som dog naturligvis på Poul Moren´sk aldrig ville indrømme, at det kunne han rigtigt godt lide. Naturligvis ikke, han var jo den bryske og misantropiske Poul Moren. Han var dog blevet gennemskuet af Folmer som den uendeligt hjertevarme person som han var.

Der er bisættelse på Vestre Kirkegård her i Århus på fredag kl. 12.30. Det ville glæde familie og venner at se så mange af Poul Morens venner som muligt give denne bemærkelsesværdige mand den allersidste hilsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *