” Full Circle”

I dag skal vi selv med betydelig genbrug fra i går gøre opmærksom på, at der på vores detbatter-side under “Off topic 2” er massevis af billeder af hundehvalpe til alle sande (hunde)venner af huset. Altså huset her forstås. Vi morede os engang mægtigt i smug over en lokal kollega, som ikke er hos os mere. Han skrev nemlig i en pressemeddelelse om firmaets “venner af Huset”, altså med stort. At det jo ændrede meningen noget afficerede tilsyneladende ikke manden. “Huset” var/er jo som bekendt også i Århus et lokalt kulturværksted, ikke et firma i audiobranchen.

Den fortsatte og ufortrødne kamp mod flere års overdreven vellevned fortsætter derude på landevejene med betydelig success for denne skribent, forløbigt med 10 kg. plus i vægttab som resultat. Skjorten sidder ikke længere helt så “slim fit” som pelsen på en overdrevent velnæret klapmyds (en slags sæl vistnok), selv om antallet af folder i stoffet nok kunne være noget (og bliver) større. Dansk Herremoderåd (mon de forresten eksisterer endnu?) ville nok stadigvæk anbefale undertegnede at gå en størrelse op i skjorter fra XXL men de findes desværre ikke i vores favoritmærke. Derfor og af andre æstetiske grunde har vi som Storm P.´s farverige vagabonder valgt livet på landevejen, og selv ikke et grimt styrt i forgårs kommer til at ændre på det. En slags viljestyrke har man vel, og vi stemmer i med det, som også salig Storm P. sagde om afholdslogen “Det Tunge Kors” og dens motto: “Vi står fast (hvis det er muligt)” Det er nemlig lige det vi gør selv om fru Olsens hjemmebryg synger sin lokkende og forræderiske sirene-sang dernede fra bagtrappen. Sangen bliver tilsyneladende højere og højere.. Nu ved vi, hvilke kvaler Odysseus udstod, mens han stod dér bundet til masten.

Nu kan man selvfølgelig sige, at en simpel tilbagevenden til “status quo” jo i virkeligheden er temmeligt vanskeligt at betegne som noget større fremskridt, men tit er alternativet til det jo noget skræmmende. Mest fordi det jo kan betyde død og anden elendighed. “En lang dags rejse mod nat” (for at citere en kendt digter) kan således resultere i , ja egentligt ikke rigtigt noget. Vi må så blot håbe, at rejsen har været det hele værd nu man alligevel er tilbage ved udgangspunktet. For eget vedkommende skal det siges, at det var den, rejsen, simpelthen det hele værd. og sikke godt øllen fra Cooper´s dog smagte.

Det kan vi så også håbe den har været for vor ven i “Wavehouse”, rejsen altså, som i dag går ind i det store partnerskab med en større kollega. Vi har et vist skæbnefællesskab bag os med denne lokale operatør, så derfor studerer vi naturligvis nøje udviklingen. Dengang det andet firma startede var undertegnede og den underskønne fru Olsen nemlig på ferie i Australien og da vi kom tilbage skiltes vore veje uden synderlig sentimentalitet. Valget dengang var ikke vores, men det kunne det nu ligeså godt have været. Derfor er det så meget mere interessant at se, at vores gamle ven her tilbage i lønmodtagernes tal, for alt tydede jo på, at tilværelsen som selvstændig ellers var det rigtige valg, men sådan er der så meget. Som med overskriften i dag, som jo var titlen på det første album med den legendariske rock-gruppe The Doors efter sangeren Jim Morrisons død: Tilbage til udgangspunktet og så måske alligevel slet ikke..Måske vi selv skulle lade os inspirere af det her og lade os fusionere. 

Der er jo bare altid den højst realistiske risiko ved sådanne sager, at den forudsete synergi i højere grad bliver til en egentlig rationalisering, og vi er faktisk selv lidt bekymrede ved sådanne udsigter. Tænk om denne skribent dog i fremtiden fik hele dagen til denne syssel. Et eller andet skal der jo til for at finansiere et køb og besparelser er jo normalt uundgåelige. Se blot den danske banksektor for et par årtier siden, da alle fusionerne til de senere storbanker skete. Prik-prik…

Iøvrigt har den seneste måned i vores lille firma været den allerbedste og allervildeste hidtil og allerede nu ligger der fakturaer på et par hundrede tusind, som vi ikke har fået skrevet endnu og så er måneden på skrivende tidspunkt endda kun 7 timer gammel. Det bliver forhåbentligt ikke ved.

Hvor meget af dette, som så skyldes det vakuum, som vores kollega har efterladt, ved vi naturligvis ikke, men vi er selvfølgeligt taknemmelige alligevel for alle smuler og sender alle vores varmeste tanker i hans retning på denne store dag, hvor fremtiden står så strålende derude i horisonten. Vi imødeser naturligvis et godt samarbejde efter en måske til tider lidt anstrengt periode. Som russerne sagde om perioden under og efter den kendte tsar Boris Godunov, har det vist været en “smutnoje vremja” Ja, det har det!

Ellers skal vi atter beklage kortfattetheden af disse morgenord, men det vil vare en måneds tid, inden vi er tilbage for fornyet og fuld kraft. 10 kg. for at være helt præcis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *