Et læs ATC

I dag skal vi her fra denne høje og ufejlbarlige talerstol højtideligt de- og proklamere, at vores mission er fuldbragt. Fedt-valkerne har strakt våben og på fruens indstændige opfordring er crash-slankekuren hermed stoppet for denne gang inden tøjet kommer til at passe for dårligt igen. Denne gang bliver det ganske vist i den anden grøft end den, det såkaldt “Syngende Villatelt”, den folkekære sangerinde Katy Bødtger, opholder sig i, men det er jo ikke spor mindre kostbart at nedskalere den samlede garderobe, så vi stopper altså her. 20 kg. eller deromkring kan jo osse ses på de fleste, ikke meget tydeligt på denne figur, men alligevel.

Ellers kommer der et bjerg ATC i dag og derfor må vi løbe helt usædvanligt tidligt. Især bliver det en fornøjelse at distribuere en bunke forstærkere til gamle og nye venner. De har været et stykke tid undervejs, men sikke de dog har været værd at vente på. I “hundeslagsmålsafdelingen” har vi fået lidt “hug” af en kollega i forbindelse med søndagens tekst. Om den er berettiget kan enhver jo dømme om selv, men vi ville dog selv komme noget i tvivl om Bill Woodman og ATC´s kompetence, hvis de efter et besøg af nogle ret tilfældige mennesker gik over til at bruge Vifa-enheder i stedet for, fordi disse besøgende mente, at det nok ville være bedre. Det ville de nu nok ikke, og Woodman ville nok heller ikke.

Nu siger man godt nok fra Peak, at skiftet af enheder længe havde været planlagt i mange måneder, men det besvarer jo til gengæld ikke det ellers uhyre fristende spørgsmål, hvorfor man dog ikke ventede med at lancere og prissætte højttaleren inden den tilsyneladende overhovedet var færdig? Tjah…. Tilbage til pallerne, det giver da i det mindste en smule mening! Klik også på billedet til venstre og se alle hundehvalpene inklusive Balder Hund i den visuelle forgrund. Ikke mindst billederne af den stolte men også noget betuttede fader Folmer Hund er ganske seværdige og siger vel mere end almindeligt meget om udfordringen i fader-rollen. Skam få den, som ikke bliver lidt blød om hjertet! Det er jo også en del bedre end at være blød i hovedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.