Hundehvalpe

Efter at have oplevet sorg i den allernærmeste familie er det til gengæld en glæde at se et kuld hundehvalpe efter den præmierede champion Folmer Hund stolpre rundt på usikre ben udenfor hundekurven for første gang. Det er første og måske eneste gang dette sker så tøv endelig ikke med kontakte os, hvis du ønsker del i denne unikke hunderace. 
Man må jo heller ikke glemme, at Folmer Hund på første række under mit gamle skrivebord har været vidne til en glorværdig epokes afslutning i det gamle Dansk Audio Teknik. Under det nye ejerskab viste det sig jo, at en nyansat medarbejder på forunderlig vis pludseligt var blevet allergisk overfor hunde, så Folmer måtte ud til bagdøren og senere helt væk. Det var vistnok noget med, at man ville have en “pæn butik” og det fik man så, en butik fuldstændigt uden både kunder og hund. En rigtig successhistorie altså, som nu er gået konkurs. Det var vel ikke udelukkende Folmer Hunds fortjeneste, men det hjalp nok altsammen. Moralen må være, at man skal passe på (lykke)hunden.
Heldigvis sejrede Folmer Hund i enden og det kan bestemt ikke udelukkes, at dens hvalpe også kan have tilsvarende magiske egenskaber. Det er ihvertfald en rigtigt god hund, den bedste simpelthen og så den allereneste af sin slags.
Vi er til at snakke med om pris helt op til omkring 150,- 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *