Fedladne mænd

Det lettere komiske syn af en fedladen (nej lad os være ærlige: afgjort fed!) mandsling på landevejene omkring Århus i de tidlige morgentimer er gradvist ved at blive afløst af en ganske betydeligt mere trimmet, ganske vist stadig halvgammel, mand. Vægttabet nærmer sig ganske stærkt det 2-cifrede antal kilo helt som planlagt og vi stopper som annonceret først efter de 20. Derefter skønnes fristelserne for kvinder i nabolaget til at blive for store til, at det vil være forsvarligt at fortsætte for undertegnede

Atter i dag skal vi henvise eventuelle hunde-elskere til de snarligt opdaterede billeder af aflæggerne efter alle tiders allermest lykkebringende audio-hund, nemlig Folmer Hund. Det er altså ikke alle hunde, der har formået det, som Folmer har, nok i virkeligheden ikke rigtigt nogen. Måske Tape Connection skulle anskaffe en hvalp og se, hvordan det går i kampen mod Hifi Klubben? Det har da virket i det små.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *