Gøkhan gokker igen

I dag har vi ladet dagens tekst om den lokale radikale byrådspolitiker Ibrahim Gøkhan stå nederst en dag ekstra som baggrund. Nu har han nemlig svaret i JP, og sikke dog et svar. Vi bliver desværre nødt til at citere en del i dag, og vi skal allerede nu forberede eventuelle læsere på, at offermentaliteten og opfattelsen af egen uskyld i denne ellers simple sag med fingrene i fedtefadet giver sig ganske kvalmende udtryk. Om manden er ligeså dum som han lyder er vel ikke bevist, men bestemt mere end sandsynliggjort.

Overskriften lyder: “Jeg har været naiv”, og det kunne måske indikere, at han var blevet klogere, for som han skriver: “Jeg har nu grundigt undersøgt sagen omkring, at jeg skulle have brugt andre personers tekst i mine indlæg” Nu drejer det sig heller ikke om en fuldtidsforfatter, mere om en ikke altfor velformuleret tandlæge (som fjumrer helt uhørt meget i byrådssalen), så man skulle jo også tro, at en undersøgelse af sagen omkring ens egne samlede værker skulle være til at overse. Man kunne vel reducere det til, at han nok ikke selv havde forfattet teksten, hvis denne var logisk eller sammenhængende. Vi kan håbe det er det, som han er nået frem til.

Denne uvildige undersøgelse altså af Gøkhan selv har nu afsløret, at teksten er kopieret af en person fra Gøkhans netværk, som hjælper ham med at skrive. Det står jo i en vis modstrid med Gøkhans udtalelser fra i søndags, hvor han afviste sagen totalt. Det er ganske vanskeligt at afvise noget, som man slet ingenting ved om, men det gjorde han naturligvis alligevel. Nu går han altså så langt som til at indrømme, at han ” betragter sagen som en teknisk fejltagelse, hvor jeg fremover vil være mere på vagt” Igen er det svært at se denne specielle tekniske vinkel på ren afskrivning og måske endnu sværere at se, at denne mand uden nogen viden eller formuleringsevne skulle kunne gennemskue, om noget er sakset ordret. Det er principielt særdeles vanskeligt at være på vagt overfor noget, som man intet aner om. Umuligt ville de fleste nok sige.

Det er naturligvis heller ikke nogen stor sag for Gøkhan, for “..der er ikke noget specielt i, at man lader sig inspirere af andre menneskers tanker” Nej, det er ganske sandt, men det er altså stadigvæk heldigvis ganske ekseptionelt, at man kopierer hele tekstsider uden blusel og gør dem til sine egne. Vi taler altså her om analyse på niveau for en hjælpeklasse for retarderede encellede organismer, idet han fortsætter: “Omkring de andre indlæg (læs:afskrifter fra andres tekster overfor de oprindelige kilder i massevis), som JP Århus fremhæver, har jeg ikke kunnet finde ud af, hvad der er sket” Det var nok denne vinkel, han skulle have valgt fra starten af, nemlig at plædere uskyldig på grund af problemer i den redaktionelle computer eller virus i sin egen. Igen, manden har ikke bare den allerringeste ide om, hvad det hele går ud på.

Ikke desto mindre mener han ganske paradoksalt og tilsyneladende ellers ret fornuftigt, at “Problemet kan nogle gange også være, at debatredaktionerne redigerer i ens indlæg, så vigtige detaljer går tabt” Det har bare ikke frygteligt meget med denne sag at gøre, og Gøkhan fatter helt åbenlyst ikke, at hvis avisen netop havde redigeret teksten, så ville genkendeligheden af forlægget måske have været mindre og Gøkhan ville være sluppet. Når noget er formuleret godt nok retter avisen jo nemlig ikke og det var de her tekststykker altså, helt tydeligt i modsætning til tidligere hjælpeløse forsøg fra Gøkhans egen hånd. Han ved åbenbart en del om røde streger. Det kunne være morsomt at studere hans tandlægeeksamens-papirer lidt.

Når man gennemlæser det her aldeles hjælpeløse indlæg kan man ikke undslippe den tanke, at hvis det her er det bedste, som dansk lokalt folkestyre kan byde på, så er udbredt politiker-lede da til at forstå. Hvordan i Himlens navn nogensinde en mand af denne tvivlsomme kaliber er blevet opstillet for Venstre er en gåde af de helt store, men begrebet opportunisme kommer vi jo nok ikke uden om. Det allerværste er, at han selv nu overhovedet ingenting fortstår, ja mindre end ingenting faktisk. Det er nemlig altid de andres skyld, og han har blot selv været naiv.Nej, Gøkhan, det er det ikke, og du er ikke spor naiv, blot helt umådeligt dum. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *