Festdagen og syge hønsehjerner

I dag fra kl. 12 holder vi så en lille reception i forbindelse med denne skribents 25-års branchejubilæum i Universitetsbaren i Studenternes Hus på Nordre Ringgade. Kik forbi til et lokalt ølparadis!
Nu har vi jo selv på denne festlige dag visse uopsættelige opgaver. For eksempel er det jo blevet tirsdag og dermed atter tid til et af ugens absolutte højdepunkter i anvendt meningsløshed, nemlig den ugentlige statistik i JP´s udlandstillæg. I dag drejer det sig om asylansøgninger i 43 industrilande, og det er FN´s Flygtningehøjkommissariat, som står bag. Overskriften er “Flere asylansøgere”
Det bliver det nu ikke bedre af, men lad os som altid studere tallene. De sædvanlige illustrative 2 søjler viser nemlig, at der i 2006 var 306.300 asylansøgere, mens der i 2007 var 338.000, så langt så godt. Udover at statistikker rundet op til hele antal tusinder altid er suspekte for enhver analyse er der i teksten et par særdeles interessante oplysninger, som faktisk gør det hele i bedste fald fuldstændigt meningsløst og i værste fald..
Det fremgår nemlig også i den uhyre korte overskrift, at mere end hver ottende asylansøger, nemlig ialt 45.200, er irakere. Det vil altså sige, at hvis man ser bort fra den ulykkelige situation i Irak ville antallet af asylansøgere samlet i verden sandsynligvis være FALDET, da den irakiske voksende andel er større end den konstaterede stigning, og det er vel i virkeligheden en god nyhed. Overskriften kunne vel med samme ret have været den modsatte, nemlig at situationen i verden generelt var blevet forbedret.
Hele denne argumentation fra UNHCR, som denne FN-organisation jo hedder, falder dog fuldstændig fra hinanden, da det samtidigt fremgår, at de irakiske asylansøgere kun udgør måske 1% af vistnok 4.5 mill. irakere, som skulle være sendt på flugt af konflikten. Når en statistik kun omfatter måske 1% af et et ukendt antal, falder den statistiske signifikans altså noget. Derudover er den anslåede antal bruttoflygtninge nogenlunde 1/4 af Iraks befolkning, og DET passer ikke. Ingen konflikt i verdenshistorien har nemlig nogensinde gjort bare noget, der ligner, og selv den irakiske delvise borgerkrig er i det perspektiv blot ganske typisk som borgerkrig betragtet. Denne sammenblanding af vrøvl, kokkererede fakta og rene gætterier giver så altså dagens statistik. Hvis man som sagt ser bort fra Irak, går det åbenbart meget godt i verden, hvis man skal tro den her statistik. Det skal man desværre bare ikke, slet ikke endda.
Man skal nok heller ikke tro alt for meget på den socialdemokratiske kulturordfører Mogens Jensen, som i dagens JP mener, at der er åbenlyse paralleller meller filmen “Fitna” og den nazistiske klassiker “Der Ewige Jude” (som forøvrigt stadigvæk er et hit på mange mellemøstlige TV-stationer ligesom et andet nazistisk falskneri, “Zions Vises protokoller”) Mogens Jensen fremfører tillige, at man med lignende klip som Wilders (der jo som bekendt kun har anvendt offentligt tilgængelige filmstykker) kunne fremstille USA som et fascistisk voldssamfund ved f. eks. at interviewe Timothy Mc Veigh (den angivelige gerningsmand bag et attentat mod en offentlig bygning) og ved at filme kristne fundamentalister m.m. 
Dette har nu været prøvet af både DR´s Egon Clausen (mange gange) og Michael Moore og virker altså ikke rigtigt ligesom hypnose på andet end særligt psykisk ustabile eller letpåvirkelige og på anden måde åndssvækkede personer(som de fleste danske intellektuelle omkring Rfbjerg). Den åbenlyst psykotiske Mc Veigh er altså netop en ekstrem outsider og ville være det i ethvert samfund. Man skal vist være socialdemokratisk kulturordfører for at se nogen parallellitet i forholdet mellem ét bombeattentat i de seneste 220 år begået af én sindsforvirret mand i USA og det tilsvarende selvmordsbombeattentat indenfor islam mindst en gang i døgnet, begået af en relativt normalt fungerende (det må der jo være, siden der er så mange kandidater, at det jo åbenbart bliver det nye normale) person.
I det hele taget fortjener Mogens Jensens skildring af gensynet med “Der Ewige Jude” opmærksomhed. Han citerer nemlig løs fra filmen med dens folkemorderisk hadske citater fra det Gamle Testamente som om det har noget at gøre med moderne kristendom. Dengang kunne man sagtens tage både perserne, makedoneren Aleksander den Store og romerne og vikingerne til indtægt for ganske de samme synspunkter, som vist bare var moderne. 
Selv nazisterne var ikke dumme og kulturløse nok til at forsøge at bruge det Gamle Testamente og andre af de gamle jødiske skrifter til andet end at slå jøderne oven i hovedet med. Det skal man være en moderne socialdemokrat for at gøre i dette mageløse makværk af et skriveri, som han får publiceret i dag. Hvis man ikke formår at skelne mellem de falske nazistiske citater fra deres egne forfalskede skrifter og offentlige filmklip fra Al-Jazeera, som Wilders bl. a.. bruger, tjah så må man vel være et produkt af det kuldsejlede socialdemokratiske højere uddannelsesprojekt, som også har skabt denne skribent. Analyse på det her spædbarnsniveau kræver en længere uddannelse, og det har den ganske overordentligt ubehageligt udseende Mogens Jensen givetvis.
Hvis min papdatter afleverede sådan noget eksempelløst sludder (hun har noget lignende for p.t.) ville hun selv i 7. klasse fortjent få en seddel med hjem og det ville ikke være en lykønskning.
På den anden side er det dejligt at have fjolser som Jensen i Folketinget og dermed væk fra gader og veje. Syge hønsehjerner som ham og Timothy McVeigh skal man ellers ikke spøge med i det fri. Heldigvis har de jo også fanget McVeigh, og han kommer vist ikke ud igen. One down, one to go…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.