Lidt selvransagelse

Ja, 25-årsjubilæumsreceptionen er stadigvæk den 1. april i Universitetsbaren under Stakladen på Nordre Ringgade.
Nu var det måske lidt af en overraskelse, at den socialdemokratiske udenrigspolitiske ordfører så hurtigt efter sine seksuelle eskapader i sidste uge blev meldt sygemeldt. (ja, det var vist sådan det skete)
Normalt plejer eventuelle seksuelt overførte sygdomme jo at have en noget længere inkubationstid og som alle afrikanske mænd jo ved, kan man ikke få AIDS, hvis bare pigerne er unge nok.
Om det har været sådanne tanker, som har motiveret den belæste Jeppe Kofoed ved vi naturligvis ikke, faktisk heller ikke, hvem der meldte ham syg. Det kunne måske ellers være interessant, for han deltog jo som bekendt i gårsdagens socialdemokratiske gruppemøde, og han så nok noget betuttet, men altså ikke synderligt syg ud, men har nok måske funderet overden den gamle morsomhed om, at AIDS, der opdages i tide, HELLER ikke kan helbredes.
Nu kan man jo ikke afvise, at han faktisk har været syg eller afkræftet, da der jo, som den danske fotomodel Helena Christensens tidligere kæreste, sangeren i bandet INXS Michael Hutchence så grafisk demonstrede, er der seksuelle aktiviteter, som i heldigste fald efterlader kvælningsmærker på halsen og i værste fald det, der er værre. Værre gjaldt jo som bekendt for Hutchence selv.
Det er dog næppe akkurat den slags variationer, som erfarne mænd som samme Kofoed benytter overfor purunge piger, så måske han rent faktisk var blevet lidt forkølet. Det var nu tydeligvis ikke akkurat nogen ønskesituation for den socialdemokratiske gruppe, hvor næstformand Mette Frederiksen med sin sædvanlige altid beredvillige forlorne intensitet sagde, ja vist mest, at han skulle tage hjem igen og blive ved med at være syg, til stormen forhåbentligt var drevet over.
Der var ingen, som fik en kommentar fra Helle Thorning-Schmidt, og det er selvfølgelig ikke tilfældigt. SÅ dum er hun ligegodt ikke. At denne seneste affære med Jeppe Kofoed så blot dækker over et gammelt problem med denne klæbrige fætter er til gengæld ganske tydeligt. Nu er Jeppe Kofoed trods alt kun 34 år, men allerede for 12 år siden, i 1996, blev samme Kofoed ellers permanent strøget som underviser på disse kurser, fordi han også dengang, surprise-surprise, havde ganske de samme og ligeså heftigt forfulgte interesser for beundrende partimedlemmer blandt de særdeles unge modeller. Det er altså en beundringsværdigt ung alder at have for en gammel gris. Igen, hvis han havde været en fin fyr, havde de andre mandlige deltagere såmænd ligesom trommeslageren i et succesband stillet sig tilfredse med den næstpæneste pige (efter at forsangeren havde været der og sikret sig den pæneste), men sådan gik det ikke dengang, og sådan gik det så altså heller ikke i påsken.
Nu er sådan nogen interesser som dem her vel ikke diskvalificerende i almen omdømme, men det er de altså for politikere. En rundspørge blandt skoleelever i aftes gav ham da også fingeren-måske han skulle have nøjedes med den selv…Selv Frankrigs præsident Sarkozy har jo haft en katastrofal start på sin præsidentperiode på grund af sin kærligsheds-kuller med Carla Bruni. Man forventer ikke, at ledende politikere ikke tænker på sex, men man kan vel med rimelighed forvente, at de tænker på andet. Her kan man have sin tvivl om den unge Jeppe fra de vistnok åh så hårde kår. Ifølge krøniken tog den Jeppe som ung allerede sin del af ansvaret i sin brudte familie, ja han skulle vist næsten have haft en medalje. Senere er det så mere end ansvaret han har taget, men altså ikke rigtigt ansvaret for det.
Af den eneste grund, nemlig at han vistnok sent opdagede det med pigerne, har han stadigvæk ubetinget støtte fra sin indfødte bornholmske opstillingskreds. DSU-kurserne har tydeligvis ikke været holdt på Bornholm, ellers ville et pat tykke maver her og der nok have nedsat valgbarheden omend ikke frugtbarheden noget.
Igen, når nogen som Jeppe Kofoed i en alder af 22 år bliver udelukket fra DSU-kurserne på grund af overdreven seksuel aktivitet (overdreven, fordi det udover ikke at være tilladt er imod DSU´s egne tydeligt ophængte regler), tja så er det altså ikke fordi det ikke forekommer alle steder, for det gør det.
Det skyldes udelukkende, at samme Kofoed er en uhyre lidt sympatisk person. Ellers ville sådan noget indre-partisnavs nemlig aldrig nogensinde være kommet frem. Når man ser et af nutidens ellers mindst sympatiske politiske dyr, nemlig Socialdemokratiets opportunist par excellence, Henrik Sass som i går kommenterede Kofoed-sagen, kan man godt nok se, at konkurrencen i partiet om at være det allerdummeste svin er temmelig intens. Indtil vi ved mere om Sass er Kofoed dog vores foreløbige kandidat, syg eller ej eller altså blot med slidmærker og moderat blodunderløbning.
Det er jo også en slags sygdom, men det kan klares med Fucidin, Jeppe, men det ved du vel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *