Et ualmindeligt dumt svin 

Vi skal atter i dag for dem, som har fået en skriftlig invitation uden adresse til reception for vores 25-års jubilæum den 1 . april lige minde om, at det foregår i Universitetsbaren under Stakladen på Nordre Ringgade fra kl. 12.
Nu er det jo i den danske variation af det, der engang i politologisk jargon blev kaldt “The Permissive Society” ikke altid ens gerninger, som fælder f. eks. en politiker. Lad os for eksemplets skyld tage den kuldsejlede socialdemokratiske politiske ordfører Jeppe Kofoed.
Samme Kofoed fortsætter naturligvis blot en tradition over mange tusind år, hvor magt bevisligt er den allerstørste mandlige seksuelle attraktion og traditionen har da også været fortsat af mange andre socialdemokratiske tidligere ledere og næstformænd. Disse sidste har godt nok mest genbrugt tidligere kvindelige bekendtskaber mellem hinanden, og det har nok været ganske klogt. Det gennemgående træk har dog som i hønsegården været, at alle kvinderne omkring disse magtfulde mænd altid har kaglet allerhøjest, når den altid for tiden mest kraftfulde hane har galet. Magtforholdet mellem mændene har så naturligvis ændret deres attraktion hos kvinderne.
Nu kommer Nyrup jo selv fra Esbjerg, hvor Jeppe Kofoed mødte sit foreløbige og sikkert endelige politiske Waterloo på en lille værelse med en 15-årig pige, og det har naturligvis begrænset hans muligheder for at lave alt for mange skandaler, Nyrup altså. Han har givetvis ellers været fristet, Esbjerg Højskole er jo også et velegnet sted.
Omvendt var Jeppe fra Bornholm på vestjydsk Ibiza-tur og udsat for den naturlige beundring, som selv middelmådige magtmennesker får fra mange kvinder. Alt det her er der intetsomhelst unaturligt i. Som alle foredragsholdere og musikere ved lignende lejligheder kan berette om, at der altså mere end én tag-selv buffet ved sådanne lejligheder.
Nej, det eneste rigtigt bemærkelsesværdige i denne sag er, at allerede natten mellem fredag og lørdag, hvor disse altså ikke-ulovlige seksuelle aktiviteter fandt sted (nogen af aktiviteterne kan naturligvis have været ulovlige i visse knapt så frisindede amerikanske stater, men det ved vi faktisk ikke noget om), blev hændelsen indberettet til den centrale ledelse i partiet. Det er imponerende, at man har kunnet få kontakt overhovedet midt i påskeferien. Man har virkeligt været oppe at køre over den her sag.
Når noget siver ud så hurtigt, ja næsten omgående igennem helligdagenes nyhedsblackout, fortæller det én ting og kun én ting: Jeppe Kofoed er simpelthen en helt utroligt dumt svin! Han har tydeligvis under sit foredrags-besøg på Esbjerg Højskole gebærdet sig ikke ulig den tidligere sovjetiske sikkerhedschef Lavrentij Berija og med ganske de samme interesser i purunge piger. Man kan sagtens gøre folk meget misundelige og lettere forargede ved at liste af sted med den omtalte pige, men det er altså kun, hvis man er et tilstrækkeligt ubehageligt menneske, at man kommer i fedtefadet for det. Hvis man er en fin fyr bidrager det jo kun yderligere til éns status blandt både mænd og kvinder at være skørtejæger, så det har han altså ikke været.
At hele partiet så beredvilligt ofrer ham, mens Venstre jo som bekendt fór lidt mere lempeligt med ham, som havde beluret småpiger i et motionscenter, fortæller vel også samme historie.
Jeppe Kofoed er tydeligvis i samme sympati-liga som den tidligere pakistanskfødte SF-ordfører, som jo fornyligt foretog ganske samme rutchetur uden sikkerhedsnet. Nu er politisk uenighed jo ikke ligeså udtalt mellem politiske modstandere udenfor TV-rampelyset, hvorman sagtens kan være gode venner. Det har man altså bare ikke kunnet være med de her 2 yngre mænd, og selv om man sagtens kan tale om dansk hykleri og bornerthed, er det altså ikke hovedsagen lige i disse her affærer.
Der drejer det simpelthen om mennesker, som tydeligvis i deres nærmeste omgivelser og eget poltisk parti opfattes som uværdige moralsk, menneskeligt og på anden vis. De er altså selv efter poltiske målestokke nogle rigtigt dumme svin. Det siger en hel del, men nu siger de altså heldigvis ikke selv mere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *