Fantasier

Det er jo smukt at drømme om bedre tider, og det gør det forsmåede folketingsmedlem Kamal Qureshi osse. Efter at være blevet fyret på blankt papir som ordfører for SF udtaler dette elskelige menneske, at han “..glæder sig til at vende tilbage til mine ordførerskaber så snart som muligt” Denne principfaste og ærefulde mand har tydeligvis ikke bemærket, at selv i et parti som SF, som er hurtigere til at skifte retning end en gammel Morris Mini Cooper med legendariske Erik Høyer ved rattet er Qureshi blevet nylig fortid. At han ikke har opdaget det selv er så noget andet. Imponerende, at SF så kontant gør op med partiets frontfigur overfor en betydelig vælgergruppe. Hvornår mon der i den sammenhæng kommer konspirationsteorier frem om hvordan det zionistiske CIA har infiltreret SF?
Den hast og konsekvens, hvormed SF`s ellers ret inkonsekvente folketingsgruppe tog total afstand fra Qureshi taler vel ret beset om en person, som selv med sædvanlig politisk målestok er en helt usædvanligt kedelig karl. Det bliver forresten spændende at følge historien om den angivelige snyd under Qureshis lægestudium. Det kan vel næppe være en sag, som det bliver overvældende svært at be- eller afkræfte. Ret beset er det blot underligt, at Qureshi, hvis han altså har snydt, hvilket alt jo tyder på, ikke øjeblikkeligt er blevet permanent bortvist fra studiet, men altså har fået et ekstra semester ligesom man ser i skiskydning, hvor dem, som plaffer forbi skiven, blot tager en ekstra tur rundt.
Sådan en afgørelse som den med Qureshis tydeligvis acceptable snyd kan vist ikke tænkes afsagt uden en vis mængde ydelser den anden vej, så man burde måske også følge bananerne her, det er altid en god taktik.
Noget tyder jo ihvertfald på, at den samfundsmæssige analyse i forbindelse med bølleoptøjerne indenfor SSP-samarbejdet har nået nye bundrekorder. Nu er det sket, som alle vidste naturligvis ville komme, nemlig at det endeligt er blevet opdaget, at det hele naturligvis er en konspiration, fordi volden i virkeligheden er forårsaget af politiet, som vistnok har visiteret nogle af disse flinke unge mennesker, helt uretmæssigt naturligvis, mens de var på vej til deres næsten færdiggjorte studium på universitetet i atomfysik. Det vi ser er blot deres retfærdige harme.
Det er endnu ikke klart i denne hjælpeløse analyse fra disse hjernelamme SSP-medarbejdere, om man bag politiet kan ane en zionistisk inspireret amerikansk CIA-konspiration, som jo ellers altid er anvendelig i mange kredse, men mon ikke det skulle være tilfældet? Det er jo altid en anvendelig, acceptabel og derudover helt tilstrækkelig forklaring.
Hvis der ikke iblandt SSP-medarbejdere landet over kommer en reaktion mod disse udtalelser a la SF vs. Qureshi, så kan vi da opfordre de bevilgende myndigheder til hurtigst muligt at spare SSP væk.
Vi tror noget mere på den lokale bokser fra Gellerup Reda Zam Zam, som blot bemærker, at de voldelige unge er ligeglade med Muhammed. De er desværre endnu mere ligeglade med de politiserende uduelige nikkedukker fra SSP og det burde vi måske også være, hvis det altså bare ikke var fordi det drejer sig om offentligt ansatte. Lad dem selv rydde op eller fyr hele bundtet!
Alligevel er det dog en god dag, hvor omtanken har fået det lidt bedre, selv i SF. Det bliver rigtigt spændende at se, om der er en ansat i undervisningssystemet, som har fået en pludselig indtægtsfremgang på samme tid som Qureshis snyd blev behandlet. Det kunne det måske godt ligne lidt. Meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.