Når det bare kører.

Nu er succes sådan noget flygtigt noget. Når man som Naser Khader er blevet enevældig partileder og alting kan man jo dårligt komme højere, skulle man altså tro. Det er så bare underligt, at han ikke ser spor glad ud. Som tidligere omtalt på denne side har han set uendelig syg og udslidt ud fra længe før valget og det er nok derfor, at han som tidligere macho-mand ved valget mistede så mange af sine ellers trofaste kvindelige vælgere.
Videnskaben har jo nemlig vist, at kvinder ubetinget foretrækker sunde mænd, og det er Khader altså ikke i denne tid. Han er en så usandsynlig helt, at selv ikke opbydelse af den allerstørste gode vilje kan gøre ham til en stærk leder. Det kunne den nu afgåede Gitte Seeberg jo til gengæld have været og det har da været sjovt at studere de 2 sammen i medierne.
Nu ved enhver hotelportier erfaringsmæssigt blot ved et enkelt blik på et par, som kommer hen imod ham, om de er gift, enten med hinanden, slet ikke eller med andre. Således har det også været helt fra starten med Khader og Seeberg, de har nemlig aldrig været sammen bare et øjeblik, selv om de tilsyneladende ellers stod der helt tæt sammen. Seebergs ekstremt utålmodige og arrogant storesøsterlige(enebarnlige?) attitude har altid stået som modpol til den evigt famlende og forvrøvlede Khader og det gælder simpelthen på ALLE billeder, se selv efter. Det har aldrig rigtigt kørt for Khader siden hans karrieremæssige højdepunkt under Muhammed-krisen og det kommer aldrig til at køre for Seeberg med den attitude. Ikke underligt at selv ikke-faguddannede hotel-portierer som f. eks. alle vælgere kunne se, at noget var forkert. Det var det jo også, helt forkert endda.
Til gengæld kører det for vildt for en af vores lokale kolleger, som er portrætteret i seneste nummer af det danske netmagasin Monitor.dk. Denne artikel, som i kritisk analyse ligger næsten helt oppe på højde med en pressemeddelelse fra Arla, skildrer en eksplosivt dynamisk virksomhed med en helt tilsvarende vækst, og det er altså en usædvanlig præstation på dette stagnerende marked.
At dette naturligvis ikke er tilfældigt får man tydeligt indtryk af, ja der er næsten tale om opfyldelsen af en gammeldags newtonsk naturlov, at denne virksomhed har succes, så rationelt og samtidigt kompetent og venligt foregår det hele. Ihvertfald ifølge “artiklen”.
Nu handler vi ikke selv der, de vil nemlig ikke handle med os uvist af hvilken grund, så derfor er vi afskåret fra at videregive personlige erfaringer. Det kunne ellers have været sjovt at forske lidt i, hvordan denne virksomhed, som ellers har udliciteret både bogholderi og lager-funktioner og dermed jo principielt er vældig rationelt drevet (det står der da), alligevel opnår den ikke altfor flatterende kredit-rating C hos en førende dansk analytiker. Det er nemlig den allerdårligste kategori og indikerer normalt røde lamper hos leverandører, selv om det jo at snakke finanser i forbindelse med denne eksplosivt voksende virksomhed måske minder om at snakke benzin-økonomi i Ferraris Formel 1-racere. Det går da i det mindste stærkt.
Oversat til købmandssprog står der simpelthen, at “kredit frarådes” i bureauets kommentarer til vores gode kollega. Det kan jo selvfølgelig skyldes, at enhver voldsom ekspansion altid er kapitalkrævende (for det er den, det kender vi selv til), men denne ikke-kreditanbefaling har stået der temmeligt længe. Som enhver handelsskoleelev ved, hæmmer det virksomheden en hel del, da kreditorer så ikke kan opnå forsikring af tilgodehavender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *