Når der ikke er noget at skrive hjem om.

Som enkelte måske vil huske, var ovenstående svaret fra Bjarne Bent til broderen Leslie Howard Hansen i Wikke/Rasmussens udødelige filmklassiker “Russian Pizza Blues”. Denne sprogligt ekvilibristiske film gav dette indlysende svar på det jo også ganske simple spørgsmål: “Hvorfor skrev du aldrig hjem?”. Se denne film hvis du kan finde den!
Nu har det jo ellers mest tidligere været lokalaviser, som ikke rigtigt har haft noget at skrive hjem om, og allerede Eric Idle fra forlængst hedengangne “Monty Python” lancerede jo i sin serie om lokalområdet Rutland noget, som for denne skribent ihvertfald dengang var ganske morsomt. Overskriften i den lokale avis lød nemlig: “Rutland must move with the times said the Lord Mayor” og teksten under denne fængende overskrift lød så: “Rutland must move with the times said the Lord Mayor yesterday” Det grinede vi naturligvis helt hysterisk af, og som eksempel på sparsom formidling af ny information er dette jo også ganske svært at slå.
Det afholder nu ikke en af vores lokale kolleger fra at gøre forsøget. I omtalen af et nyt produkt fra “engelske” (læs:kinesiske) Focusrite står der i den fængende overskrift: “Ny mikrofon preamp fra Focusrite kaldet ISA One”. Der henvises så med “læs mere..” til følgende beskrivelse citeret i fuld længde: “ISA One fra Focusrite er med teknologi fra vintage preampen ISA 110, inklusiv Lundahl L 1538 transformer”
En så interessant omtale af et ellers helt nyt produkt her fra importørens hjemmeside er faktisk ganske tæt på Eric Idle og Rutland. Der har åbenbart absolut ingenting været at skrive om, og den omtalte transformer er blot en impedansomsætter. Det bedste man kan sige om disse produktanprisninger er vel, at de har været ganske billige at forfatte, tydeligvis hjemmelavede som de jo er. Ja, og så at de er ganske kortfattede, næsten ligesom The Lord Mayor i Rutland.
Kortfattede, men altså ikke helt kortfattede nok, når der nu overhovedet ingenting er at skrive hjem om.
Vi brygger lidt på et ugeemne om en test, som fornyligt er blevet lanceret i den professionelle branche. Der er tale om en epokegørende nyhed, ja faktisk så epokegørende, at denne forfatter har haft vanskeligt ved at undgå at ødelægge tastaturet på computeren her på grund af gentagne hysteriske latteranfald. Lad os forsigtigt sige, at denne test sætter helt ny målestok for galskab. Måske lykkes det, måske går computeren bare i stykker, vi får se. Om ikke andet må man i dag forestille sig den hysterisk grinende såkaldte “elefantdreng” fra tidligere folketingsmedlem Jacob Haugaards udødelige pladeklassiker “De Dovne Synger-Måske” Det er noget utraditionelt og som angreb på almindelig sund fornuft bliver denne test ganske svær at slå. Næsten ligeså svær som vores kollegas annoncetekst, ja faktisk sværere endnu måske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *