“How do you sleep?”

 Nu er dagens overskrift bevidst “sakset” fra et titelnummer på en plade, der var et noget bedre produkt end måske manden bagved, John Lennon, var nogen videre flink fyr. Eller blot selv-reflekterende udover almindeligt niveau i hvirvelløse dyr. For som de fleste succesfulde kunstnere udviklede Lennon sig fra en skikkelig arbejderdreng til en indbildsk og naragtig svinehund efterhånden som succesen steg ham til hovedet. Og ikke mange menneskers personlige integritet overlever en ophøjelse til Lennons forgudelses-status uden at krakelere-Lennon bestemt ikke undtaget.

Lennons tekst var i virkeligheden både plat og perfid overfor den årtilange nære ven Paul McCartney, der blot havde gjort det eneste mulige og derfor det eneste rigtige: Nemlig juridisk at medvirke til at opløse The Beatles. Men sådan er det narrehatte: De er vaccinerede mod enhver form for fornuft. Og ja, vi bliver nok nødt til at snakke en smule vaccination  dag (nemlig vaccination af børn), selv om selvransagelsens time osse i den henseende er noget træls. Selv om ordet “træls” for visse myndigheder åbenbart betyder, at de overhovedet bliver spurgt-OM NOGET!

Tag for eksempel det ubegribeligt usmagelige omhyggeligt koreograferede danske corona-vaccinationsprogram for børn, ligefrem promoveret i utallige målrettede youtube-reklamer med den gamle traver om blive vaccineret, fordi ens gamle bedstemor ellers vil stritte. At vaccination til børn i Danmark så ikke blot IKKE er godkendt (det er der jo ingen corona-vacciner, der var eller er, de er BETINGET godkendt, en absolut “first” i medicinalbranchen)-nej, vaccination er børn i Europa er heller ikke blot den mindste smule anbefalet. Og det er jo i sig selv sygt nok at vaccinere løs og da især med den ikke-eksisterende “forskning”, der ligger bag. Af en pandemi, som kun er en pandemi fordi WHO har defineret begrebet pandemi om. Og ja forresten, Søren Brostrøm bijobber jo iøvrigt i WHO..

For som dette link viser, så er HELE børnevaccinationsprogrammet i Danmark såmænd baseret på blot OBSERVATIONER gennem blot 2 måneder af blot (eller hele) 1444 sikkert ufrivillige forsøgspersoner. Ræsonnementet har været som tidligere i andre regimer med brune uniformer åbenbart, at nu prøver vi og så ser vi, hvad der sker. Men for ikke at se for meget, så begrænser vi observationsperioden til 2 måneder, måske der så ikke sker alverden. Se blot den hyggelige sag her: https://www.bt.dk/politik/interne-mail-afslører-voldsom-uenighed-om-coronavacciner-til-boern-vi-kender-ikke 

I det hele taget må der være mange mennesker i det danske sundhedssystem, der i de seneste par år har gået på arbejde med sikker viden om, at hele deres virke har været at lyve og bedrage befolkningen. Tag for eksempel medarbejderne i SSI, der FØRST har skullet begrunde alle de drakoniske nedlukninger ,med daglige doser af angstprovokerende tidender om daglige dødsfald som fluer kombineret med eksploderende indlæggelsestal. Uden at ellers nogen i sygehussystemet har kunnet genkende den hysterisk opviglede virkelighed med de flere gange dagligt opdaterede gule ildevarslende tidender på netavisernes forside. Ikke et tilfældigt sted, uvægerligt øverst-kvalme-inducerende for selv rudimentært tænkende som denne skribent.

Nå, men nu er der andre boller på suppen, eller rettere, det er der jo ikke. Virkeligheden er den selvsamme derude, der dør STADIGVÆK ingen af corona, men narrativet hænger ved. Så NU står SSI “på mål” for myndighedernes ikke mindre vilkårlige beslutning om at åbne totale OP og SSI skal nu forsvare overfor omverdenen deres tidlige syge måde at opgøre døde på. Tag blot denne her gyser indenfor departemental moralsk integritet: https://jyllands-posten.dk/international/ECE13736064/internationale-coronastemmer-bruger-danske-tal-som-skraemmeeksempel/

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ssi-gaar-i-rette-med-internationale-fagfolk-paa-twitter/9133629

Virkeligheden er den samme og de samme mennesker skifter uden at blinke “fjeder-ham” i det diametralt modsatte synspunkts tjeneste på samme måde, som at arge nazister som Werner von Braun og alt for forfærdeligt mange andre problemfrit indgik både i vestlige demokratier OG i DDR-apparatet. At være en menneskelig svinehund er tydeligvis ikke noget, der diskvalificerer i den slags job-helt tydeligt snarere tværtimod.

Og til slut i dag atter en undren over det underlige liv. Tag for eksempel den i alle medier MANGLENDE undren over, hvordan i alverden det nordjydske politi så utroligt  hurtigt var ude med både arrestationer OG anklager for mord. Og det jo underligt nok længe inden liget blev fundet i denne rædselsfulde, men heldigvis helt uhyre sjældne slags sag. Men mon ikke efterforskningen har forløbet nogenlunde sådan her blandt efterforskerne, der jo iøvrigt på tidspunktet for anholdelse for mordanklage IKKE havde fået noget bilnummer-kun farven: “Hvem kender vi, som er syg nok i roen heromkring til at gøre den slags? Nå ja, ham svinehunden i Flauenskjold og han har iøvrigt osse en sort bil, ham tager vi!”

Og de gjorde de så og mon ikke blod på stedet straks afslørede misdåden? Og så kan man jo undre sig over, hvordan politiet på en og samme måde kan være både urimeligt lempeligt og lukket omkring sådan en fætter med et synderegister så langt som en telefonbog indenfor mordforsøg og seksuelle overgreb, at den lokale “Politimester Striks” omtalte manden som “kendt af politiet for mindre forseelser”

 Det turde være en underdrivelse af de lidt større, mandens synderegister er alvorligt og alenlangt, og har så haft den triste bivirkning, at ingen lokale beboere derfor har kunnet være på vagt overfor denne sindssyge psykopat, der har været aktiv igennem flere årtier. . Og at så hele det lokale establishment tydeligvis er involveret i et “cover up” af svigt og svineri ses vel allerbedst af, at det lokale monopol-medie, Nordjydske Medier, INTET har eller for den sags skyld i over en uge har haft NOGET om en mordsag, der ellers kandiderer til årtiets væmmeligste. Alle er åbenbart i samme båd (-eklub?)-eller parti eller loge..

Så skal man være glad over politiets resolutte aktion EFTER mordet eller skal man være fordømmende overfor politiarbejdet INDEN-ja, jeg ved godt, hvad JEG synes! “How do you sleep?”-Politimester Striks!

Her tænker du på ““How do you sleep?””

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.