Pleonasmernes plat-parade

 Nu kan det være vanskeligt at kende eller måske nærmere fatte skades-omfanget af de seneste snart 2 års hysteriske corona-cirkus. Og hvad skal det lige hjælpe at trække “hvad sagde jeg!”-kortet, ellers vældigt fristende for denne skribent, hvor flere og flere medicinske fagfolk frygtsomt som efter en omgang indoktrinerings-tæsk stikker hovederne frem og sætter corona i det rette perspektiv. Nemlig som en influenza, som man antageligt aldrig slipper af med ligesom med den anden influenza. der også ganske forudsigeligt bliver værre år for år, efterhånden som den sociale distancering mellem mennesker opmuntres fra centralt hold. Ja, man kunne gøre som Australien og mere eller mindre lukke hele samfundet af nogle år eller nogle århundreder og så bede til som sikkert før dem mayaerne og aztekerne og inkaerne, at ingen influenzabærende conquistadorer nogensinde kom forbi. Eller bare en indonesisk fiskerbåd på afveje under piratfiskeri i Torres-Strædet, en daglig foreteelse…

For jo længere isolationen varer og jo mindre influenzaen  rammer verdens befolkning årligt , jo værre bliver den, når den engang GØR. Og så får vi en ægte pandemi, som ikke længere med et snuptag fra WHO  udelukkende ny-defineres af ANTAL tilfælde af en ligegyldig overfladisk luftvejssygdom, men antal DØDSFALD. Og hvis man skulle have lyst eller måske snarere mod til at konfrontere sine egne frygt-dæmoner, så kunne man måske kikke med i denne film, der er lidt svær at komme udenom uanset hvor skrækslagen og autoritetstro man måtte være. Verden er bestemt ikke blevet et bedre sted at være i de seneste par år og det er vanskeligt at bevare barnetroen på myndighedernes ejegodhed. Og ikke mindst altings tendens mod bare at blive bedre..

Home

Nu har det ganske længe været noget svært at sympatisere med den nuværende regerings stålsatte forsøg på at kontrollere alle aspekter af information og embedsværk og forhindre enhver indsigt i snart sagt nogetsomhelst. Og at det måske allerede er lykkedes ses vel bedst af, at sådan en overskrift som den her nedenfor  ikke får almenheden til at falde baglæns ud af fuglekassen af grin:

https://politiken.dk/indland/art8564579/Mette-Frederiksen-reagerer-p%C3%A5-f%C3%A6ngslingen-af-spionchef

I det hele taget har corona-tiltagene for denne skribent medført en afgrundsdyb mistillid til snart sagt al information i medierne. For belært af corona-hysteriet, omhyggeligt orkestreret fra centrale nyhedsbureauer og den luddovne statssstøtte-afhængige danske presse, så bør man tænke sig om snart sagt uanset hvad emnet måtte være. For man må formode, at alt er plantet indtil det modsatte er eftertrykkeligt bevist. Det sidste er en tiltagende sjældenhed, næste på niveau med de seneste års sikre observation af spillevende dronter og gejrfugle.

Tag for eksempel en særdeles nylig, overfladisk set ganske ubetydelig nyhed om noget så inderligt ligegyldigt for de snakkende klasser.som varmepumper. Det er sådan noget bønderne bruger uden at nogen ordentlige  bymennesker vist ved hvorfor. For man ved, at der er noget HELT GALT i kommunikationen, når det formelt er en ansat i et elselskab, der fremfører et direkte egetfirma-fjendsk rent politisk budskab. Nemlig om, at det burde være forbudt af have elforbrugende varmepumper i områder med etableret fjernvarme. Strengt taget et mærkeligt fornuftstridigt emne for en el-fætter.

Intet kan vel være mere konfliktfrit skulle man måske tro, men helt sådan hænger det ikke sammen. For el-mandens synspunkt var det vel ikke videre vedkommende for sagen, at det danske el-net var nedslidt og derfor ikke kunne tygge forbruget fra varmepumperne. Det kunne jo teoretisk være sandt hvis det altså ikke var fordi det var løgn. For for det første er en varmepumpe ikke en normal husholdnings største el-forbruger (og dermed har man ingen steder har set elnettet blive overbeleastet-INGEN!) og for det andet, så er den eksploderende elpris en afgørende forhindring for, at problemet nogensinde vil opstå. Dertil er varmepumpning en alt for marginal gevinst for boligejerne-hvis altså elprisen var forblevet på det tidligere niveau..

Nej, problemet og givetvis også el-fætterens ærinde er et helt helt andet og politisk langt mere sprængfarligt. Nemlig som mange gange nævnt på denne plads, at det danske nedgravede kabelnet OVERALT og naturligvis primært i byerne overhovedet ikke er eller nogensinde  kan dimensioneres til at lade tadaa..ELBILER lokalt. Altså der, hvor folk bor. Så omtalen er varmepumperne er blot et skalkeskjul og en afledningsmanøvre for så ganske småt at lukke op for det helt store uhyre i den energipolitiske 2030-målsætning. Nemlig at have en undskyldning for ikke at kunne opfylde egne vilkårlige men politisk opportune klimamål. Og i baghovederne er der nu plantet en sandhed om, at det da vist må være bøndernes skyld.

Sandhederne og allermest de allermindst behagelige, bliver tydeligvis fra politisk hold doseret uhyre sparsommeligt. Og så kan man i mellemtiden sole sig i tomme demonstrative  projekter som det her, hvor enhver kritisk fornuft eller prioritering er sat ud af drift. Fordi man som med opladning af elbiler lige har glemt at tage alle de kolossale infrastrukturelle investeringer med i regnestykket. Investeringer i materialer og byggerier, der naturligvis om ikke andet end af tidsmæssigt pressede horisonter nødvendigvis vil ske med anvendelse af fossile brændstoffer…MASSER af dem.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/om-otte-aar-skal-vi-flyve-groent-i-danmark-men-er-det-realistisk

Måske man skulle prøve at regne klimabelastningen ved at grave Århus op og lægge nye elkabler overalt. Og så lige lægge den måske største miljøbelastning oven, den uhyrligt beskidte og miljøødelæggende udvinding af kobberet oveni. Eller, alternativt, den sygt energikrævende forarbejning af det iøvrigt i denne henseende langt mindre velegnede aluminium. Foruden den mere praktiske finansiering, der vel med et konservativt rent gæt alene for Århus  vil være adskillige  gange det danske årlige samlede statsbudget… Men i mellemtiden snakker vi bare videre om, hvor ladestanderne skal stå og hvordan vi skal flyve grønt i 2025. Og lader som om ingen af delene her og nu kræver kolossale mængder fossil energi. Det får vente, indtil en anden “bydreng” bliver sendt i byen for at finde en anden uskyldig provinsiel syndebuk for regeringens og statsmagtens overbuds-politik.

 

Her tænker du på “Pleonasmernes plat-parade”

  1. Der er mange der skulle ha lyttet lidt til f.eks Søren Ventegodt, i stedet for Søren Brostrøm.
    Så havde de ikke fået alle de livsforringende gen-terapi indsprøjtninger, som sundhedsvæsenet kalder vacciner.
    De 2 Corona år kunne ha været skåret ned til 6 mdr, hvis den "vaccine" aldrig var blevet lavet og mundbind/afstand var noget man læste om i en tegneserie.
    Sikke en gang ballade og ødelæggelse af menneskeliv pga en influenza !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.